28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

God


Het is weer kersttijd en dan hebben we het ook over kindje Jezus etc etc.

Dan kom je dus ook op God.
God,  ik geloof er niet in. G ook niet.
We zijn katholiek van huis uit , gedoopt, communie gedaan, mijn kinderen zijn gedoopt omdat de oma's dat vooral belangrijk vonden maar bij mijn ouders thuis werd er al eigenlijk nooit iets aan gedaan. 
Mijn pa die alles gedaan heeft wat God verboden heeft, haha, die zo nuchter is als maar zijn kan die had er al echt niets mee met de kerk. (en hij is nog wel misdienaar geweest maar dat was voor de wijn, zegt ie)
We gingen naar de mis een paar keer per jaar voor de overleden opa's maar dat was meer omdat na de mis dan de hele familie naar oma ging en dat was altijd een gezellige boel, eten drinken en alle zusjes (mijn ma en tantes) die door elkaar heen tetterden. 
Kijk, als God bestaat en hij heeft de kracht om te scheppen en de mens op de wereld te zetten etc dan heeft ie een verdraaid slechte job gedaan vind ik.
Geen salarisverhoging voor jou God!!
Want zeg nou zelf iemand die zo machtig is dat ie kan scheppen waarom kan ie dan niet vernietigen (pedofielen, criminelen, dat soort tuig) . Waarom is er dan zoveel rottigheid op de wereld? Waarom zijn er kinderen met kanker? Waarom is er überhaupt kanker? Waarom zijn er oorlogen? Waarom is de mens slecht? Waarom is er zinloos geweld? Waarom maken we ruzie/oorlogen/moorden we om het geloof? 
Ik vind het knap waardeloos dat ie daar dan niks aan doet of gedaan heeft.
Want wat je schept daar ben je toch verantwoordelijk voor. 
Hij zou in deze tijd gewoon ontslagen worden want dit had beter gekund, veel beter.
Nee, ik geloof niet in een God. 
Ik hoop dat er iets is hierna maar dat is meer omdat ik het idee niet leuk vind dat het hierna gewoon afgelopen is, weg , niets, gone, vergaan en verrot.
Ik bid wel eens, dat is dan weer heel raar,  ik weet het,  maar dat is in momenten van paniek, van onmacht,  van radeloosheid. Dan klamp je je aan zoiets vast, raar eigenlijk. Ik denk dan ook dat het zo ontstaan is dat mensen iets nodig hadden om in te geloven.
Omdat het heel soms gewoon te erg is,  het leven,  en je dan iets nodig hebt om in te geloven.

Heel soms denk ik ook wel eens dat wij gewoon een heel klein iets zijn van een veel groter iets misschien zijn wij gewoon een cel van een mega groot iets wat we helemaal niet weten , niet kunnen begrijpen. 
Brr ik moet maar gaan slapen denk ik, ik denk teveel vanavond, komt vast van die 6 potjes Scrabble vandaag en de wijn.
O ja, scrabbelen dat doen we heel veel G en ik, alweer een geheimpje verklapt.
Enne,  God,   kunt U er even voor zorgen dat ik de staatsloterij win dan geloof ik meteen weer denk ik. Amen.Mocht je denken dat je met hyves al heel hip bent , niets is minder waar.

Tegenwoordig kan je je overal inschrijven, enkele voorbeelden:


Het wordt mij allemaal een beetje te veel ik hou het maar gewoon bij hyves , dat is al meer dan genoeg. Maar mocht je niets te doen hebben...Vandaag zijn we precies 3 jaar samen.
3 ans qu'on est ensemble aujourd'hui.

"Als je bij me weggaat, mag ik dan met je mee?"
"Est ce que je pourra venir avec toi, quand tu me quitte?"

Speciaal voor Momo en Madame Annie vertaald.
Traduit en Francais pour Momo et Madame Annie
Je kan nu Abercrombie in Nederland bestellen voor degene die het niet aandurven in Amerika te bestellen.
Beetje duurder wel dan in the States maar dat lijkt me normaal aangezien de mannen van de site het natuurlijk ook gewoon in the States bestellen denk ik. 
Ik zou het gewoon in Amerika bestellen, heb het een aantal keren gedaan al en binnen 2 weken krijg je je bestelling gewoon binnen, past iets niet kan je het via marktplaats goed verkopen want er is heel veel vraag naar in NL. 
En dan is er ook nog de Uggs uit Amerika waar je alle modellen kan krijgen.
Shop ze zou ik zeggen !