28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Greys en Jan SmitIk heb zojuist de laatste aflevering van dit seizoen bekeken van Greys Anatomy en het was weer een hele heftige .

Ik ben me echt doodgeschrokken van Faye Dunaway, die toch echt een facelift te veel heeft gehad , jeeminee wat zag dat mens eruit, 150 jaar en dan niet 1 rimpel, niet in staat tot lachen maar zo strak getrokken en die dikke lippen en jukbeenderen:  zo hoog zaten die vroeger echt niet.
Wat een creep, kijk... ik ben absoluut een voorstander van een beetje hulp om er beter uit te zien maar dit gaat gewoon te ver. Echt,  het was schrikbarend.

Ik baal er ontzettend van dat ik nu weer een hele zomer moet wachten op het vervolg van Greys, aarrggh, zo lang......wat gebeurt er met Izzie?? Gaat Derek er nog overheen komen dat ie deze vrouw niet heeft kunnen redden? 

Dan bereikt mij het nieuws dat Yolanthe , je weet wel de vriendin van Jan Smit, ligt te klooien met Wesley Sneijder. Hallo??? Sinds wanneer is Yolanthe blind?
Jan is toch echt vele malen lekkerder dan Wesley die tuinkabouter en Jan is gewoon een hele lieve, hardwerkende, nuchtere, goedzak! Ze hebben net de zooi opgeruimd van de housewarming party van hun nieuwe huis in Volendam en mevrouw ligt te rotzooien in A'dam met Wesley ?! Dom wicht. Ik vond het echt zo'n leuk stel en ik vond haar echt ook heel leuk en spontaan maar dit vind ik zielig voor Jan.
De trut.
Vieze sloerie.
Maak er eerst netjes een eind aan voordat je hele nachten gaat liggen rollebollen.
Bah.
Ik ben voor Jan!!! Zeg nou zelf, als je moest kiezen?? Jan is toch echt vele malen leuker??
Ze zal het toch niet voor het geld doen hè? Niet weer zo'n geldwolf aub....de wereld zit er al vol van...Kijk zij schreef vandaag een stukje over boer Jos dus dan ga ik natuurlijk even googlen want een vlotte boer bij "Boer zoekt vrouw" kan ik me niks bij voorstellen.
Sommige zoals zij hebben een melkboer die we nog nooit gezien hebben maar wel heel cool overkomt uit verhalen (behalve dat ene overhemd dan waar ie maar geen afstand van wil doen) maar dat is dan ook de enige boer die ik zo even kan bedenken die vlot is maar ja die heb ik dan wel nog nooit gezien...
Maar goed vriendin S heeft hem dus ontdekt die vrijgezelle vlotte boer, de enige die NL rijk is waarschijnlijk want die andere die woont in the States en is bezet (jahaa dat is pas hip).
Dus vrijgezellen dames of dames die hun man meer dan zat zijn en denken hoe kom ik hier weg ik kan wel een verzetje gebruiken...schrijven maar naar die boer Jos .
En ben je vrijgezel en denk je nee die boer is niks voor mij in Griekenland daar schijnen nog heel heel veel mooie militairen zomaar vrij rond te lopen in de natuur...
Jos , hmm die naam is het hem eigenlijk niet maar goed dat kan je eenmaal aan de haak geslagen natuurlijk veranderen hè? Net zoals die BMW want zeg nou zelf een boer in een BMW? 
Nou kijk zelf maar even of je Jos wat vindt klik klik
Ik zelf vind Jos niet zo hoor ik hou ook helemaal niet van boeren maar van mooie brede macho mannen maar goed voor ieder wat wils.