28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Shitweer en Nacho...


Net uit bed, kachel brandt volop want ik sterf van de kou, Femke wat je zei dat hoopte dat niet zou gebeuren is gebeurt (geloof jij het ? een week te vroeg hè? ), het is absoluut KUTweer buiten:het regent is koud en guur en triest.
En ik moet de stad in straks want zoonlief is jarig morgen en die moet ik een kado kopen . Tot gisteren wist ie niks maar gisteren legde zijn Iphone het loodje, een nieuwe mobiel moet het dus worden. Die Iphone van hem heeft ie al 1,5 jaar die had ik in NY gekocht toen ze net uit waren en nog niemand ze had in NL en ja om nu even terug te vliegen voor een reparatie...

Gisteren brachten we de kids naar ex, na 10 minuten in de auto zijn we gestopt bij een tankstation om voer te halen voor de etterbakken achterin de auto en leesboeken. Na 10 minuten was ik al knettergek namelijk want hier in de straat lagen ze elkaar al in de haren , letterlijk . Ex had gevraagd ze niets te voeren in de auto want ze gingen gourmetten en surprises doen nou sorry hoor maar die kan je gewoon niet 3 uur lang vervoeren zonder er wat in te stouwen. En volgende keer hebben we besloten : gaan de DVD spelers gewoon weer mee kunnen ze film kijken ieder met hun eigen koptelefoon en een film van 3 uur zodat we rust hebben.
Toen kwamen we dus na een 3 uur durende trip, ellenlange files, in Weert aan bij ex. Ik loop naar binnen en roep monter HALLO !!!! ... ja zo ben ik hè; altijd een zonnig karakter, een dotje.
En die nieuwe vriendin waar ik niets over mag zeggen die ja, je weet wel, stond in de keuken en zei hallo zonder zich om te draaien, ze is bang van me denk ik , die heeft vast net zo'n beeld van me als de blogvrouwen van me hadden... ze heeft me dan ook niet 1x aangekeken, ach ik mag er niks over zeggen anders kon ik er nog wel wat over schrijven maar ja ik heb net als Geer en Goor een spreekverbod.

Op naar mijn moeder die me al WEKEN niet gezien had en me heeeeeeel verbaasd aankeek die vond me nl gigantisch afgevallen en herkende me niet zei ze, ze vond me heeeeel anders geworden, ja dunner dus... nou dat geeft de burger moed ik ga nog even door ....

Erna nog naar mijn zussie waar we ouderwets gezellig weer even hebben bij gekletst, het nieuwe paard van haar dochter hebben bewonderd (wat is ie groot) en toen was het in no time weer tijd om naar huis te gaan.

12 uur waren we thuis, lief dook met een mega migraine bed in en ik keek Oprah ( I love Oprah) en wie zat er bij Oprah , hou je vast vrouwen , hij bestaat echt : NACHO, polospeler van beroep.
Nou zei Oprah " Nacho is een snack hier bij ons maar jij bent een hele maaltijd" ...en idd wat een lekker hapje die Nacho, als Lief ooit ooit bij me weggaat verhuis ik naar Argentinie want geloof me Nacho is niet de enige ...er lopen er meer rond van hetzelfde...Nacho is DE polospeler van daar , stikberoemd en ooooooohhhh wat is ie knap, en leuk...........ja leuk was ie ook nog en lief , zucht, enfin na die vieze diarree foto was ik jullie nog wat moois schuldig, mooi genoeg???


Enne fijne pakjesavond voor degenen die er wat aan doen....
have fun.......ik ga vanmiddag mijn eigen pakje maar kopen.