28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Sunny Sunday


Men men men ik heb weekend maar ben alleen maar aan het werken.
Die dozen mensen weet je nog die dozen?
Nou ze staan allemaal op de foto op 2 items na, die doe ik vandaag nog even want gisteravond om half 12 vond ik het welletjes.

En dan nog iets, als je ooit iets besteld bij Tuttemerull en je bent een blogdame die ik lees of die mij leest , zet het er even bij;  bij opmerkingen,  zodat ik het weet.
Vind ik leuk ,  nu had ik 2 bestellingen van blogdames waar ik het niet van wist namelijk en er later achterkwam.
Deze dame heeft ook een leuk bord besteld en meteen in drie talen haar reclame gemaakt, kijk daar hou ik van mensen , jaja ik schaam me er niet voor , ik hou van aandacht en reclame.
En ik moet natuurlijk bekendheid krijgen hè? Hoe meer mensen er van mijn of tenminste Tuttemerull's bestaan weten,  hoe beter. Bovenstaande foto zijn de laatste nieuwe aanwinsten bij Tuttemerull maar er komt nog zoveel meer , zoveel meer, heb me niet voor niks vandaag helemaal mesjokke lopen fotograferen. Al die dozen zijn  gewoon weg nu en ik kan weer zien waar ik woon,  ik zag even door de dozen het huis niet meer.

Oh en wie graag een kadootje van mij krijgt moet naar Cisca zich daar nu inschrijven na mij,  dan moet ik voor jou een kadootje kopen , leuk hè?
Dus schiet op een beetje ...