28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Hij staat er op de UPDATE


Zie Zevende Hemel dan zie je de laatste foto's van ons huis wat BIJNA af is .....en voor de nieuwsgierigen die geen toegang hebben, mail me je email dan geef ik je toestemming.


RVS


Help wie heeft een goed middeltje om RVS te reinigen???

Ik word gek van de vieze vingers en wrijven helpt niet....Vandaag is mijn meissie jarig, 8 jaar is ze.

Ze hebben gisteren haar verjaardag gevierd bij haar papa en vanochtend toen ik opstond zag ik 2 gemiste oproepen op mijn telefoon van een nummer wat ik niet eerder gezien had.
Dus ik bel even terug: mijn meisje......ik begin meteen te zingen of course van:" Lang zal ze leven" ....en mijn dochter die vraagt verbaasd hoe ik toch aan haar nummer ben gekomen?
Haha, ja moppie, je had me toch gebeld? O ja. Ze had van mijn zusje een mobiel gekregen, een roze, die je openschuift. Ik hoor van de andere kinderen dat het ding overal mee naartoe gaat , naar de wc , naar de schuur (om stiekem mama te bellen) etc. 
Vanochtend heeft ze iedereen wakker gemaakt om half 8 met de boodschap: "ik ben jarig , feliciteer me eens" 
Daar moet ik dan hartelijk om lachen vooral omdat het niet hier is gebeurd maar bij haar vader om zoveel enthousiasme op de vroege ochtend. 
Ze is dolblij met haar mobieltje en alle andere kadootjes die ze heeft gekregen, oorbellen, vouwblaadjes, onderbroeken, pet shops, etc.
Nou vanavond ook nog een kado van ma en dan keert de rust weer terug .
Vandaag zijn ook jarig: Mo mijn vriendinnetje en Rik uit Slagharen , beide gefeliciteerd!!

Ondertussen luister ik naar Halleluja van Lisa die gisteren gewonnen heeft, ik heb natuurlijk het nummer meteen gedownload en op cd gebrand om er nu heerlijk nog een paar keer naar te luisteren, wat een talent die meid. En vooral wat een prachtig nummer!!! Ik moest echt janken gisteren .

Aan alle moeders: een hele fijne moederdag vandaag !