28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ter WuppingEn hier zitten we dan de komende week........lekker genieten van de rust!

Tot over een week dan maar weer....


Wij gaan 1 week naar Groningen met tien personen, G en ik,  acht kinderen, zeven van onszelf en een vriendje die meegaat. 

Dat is niet zo raar op zich maar de verhuizing die dat met zich meebrengt kan je niet geloven.
Ten eerste moet je al met 2 auto's natuurlijk. 
Dan moet je koffers pakken voor negen mensen (voor het vriendje niet gelukkig dat doet zijn moeder) , 7x negen onderbroeken, kleding voor een week x 9, schoenen/slippers, zwembroeken/bikini's, badlakens x 9, voor negen mensen voor zeven dagen handdoeken, toiletspullen etc  en dat allemaal maal negen. 
Daar ben je al even zoet mee kan ik je vertellen.
Dan onze baby Bettie die meegaat en een bench, eten, speeltjes, mandjes, riempjes nodig heeft.
Van mijn auto zat de achterbak al helemaal vol met eten en drinken want je wil niet weten wat die kinderen op korte tijd allemaal naar binnen kunnen werken.
G heeft een bus waar 10 fietsen in zitten en dan nog bagage.
Op, tussen, onder banken en kinderen dan nog de spelletjes, boeken, psp's, fotoapparatuur, tijdschriften, en andere rotzooi die we denken nodig te hebben.
Mensen die erbij stonden toen we aan het pakken waren, waren verbijsterd over zoveel bagage/spullen en zooi. 
En ik moet zeggen als je hier allemaal van te voren over nadenkt dan ga je niet.
Dan blijf je thuis.
Dus verstand op nul , inpakken en wegwezen....  

Harsen


Twee weken lang heeft ze me aan mijn kop gezeurd, ze wilde haar benen geharst hebben.

Mijn dochter Kyla,  10 jaar oud.
Ik heb er echt over getwijfeld want tja zo jong nog en dan al je benen harsen... maar ik als vrouw begrijp mijn meisje, niemand wil met zulke behaarde benen door het leven.
Mijn dochter heeft het geluk dat ze de mooie getinte huid en haren van haar oma heeft en dat ze daardoor een beetje een buitenlands uiterlijk heeft maar ook de pech dat dat ook met zich meebrengt dat ze dus veel haar op haar benen heeft. Oma heeft Frans/Spaans bloed namelijk.
Bij de geboorte was het een behaard aapje, haar rug zat vol zwart haar en ze had al een hele pruik op, ik kon meteen staartjes maken.
Ik heb haar gewaarschuwd dat het verschrikkelijk veel pijn ging doen dat harsen, dacht nog even dat dat haar voldoende af zou schrikken om het niet meer te willen maar nee hoor, vastbesloten om de pijn te doorstaan,  zeurde ze lekker door. 
En ik zwichtte uiteindelijk toch ook omdat ik het ook niet mooi vind behaarde benen.
Harsapparaat aangezet en daar gingen we, wat denk je, ze vond het HE-LE-MAAL geen pijn doen. Tuurlijk niet ik had het zo liggen aandikken dat het alleen nog maar mee kon vallen.
Nu heeft ze mooie gladde benen, ze geniet al 24 uur van haar benen , rokjes aan en iedereen mag ze zien die gladde mooie benen!