28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Valentin and more


Zondag, ik heb net de QQ test gedaan van het blad Quest, leuke test, alleen mijn zelfkennis is niet echt je van het , ik schatte mijn eigen scores toch lager in dan ik in werkelijkheid scoorde maar goed ik ben dus slimmer dan ik dacht haha.

Enfin de test is best grappig om te doen.
Gisteren was het Valentijnsdag. En heeft iedereen mooie dingen gekregen? Anonieme kaartjes of mailtjes of smsjes?
Wij hebben er niets aan gedaan , ons Valentijnskado krijgen we maandag immers. :)
We hebben in Weert de hele opslag gesorteerd voor de verhuizing, ik wilde heel veel niet meenemen maar als je dan staat te sorteren dan ach dat moet mee, en dat is eigenlijk ook wel heel leuk, en daar ben ik eigenlijk wel heel erg aan gehecht, en dat is ja dat is van emotionele waarde, en dat is heel erg nodig, en dat ja je weet maar nooit.... Enfin toch nog heel veel gesorteerd dus de verhuizers zullen blij zijn met me ze hebben veel te sjouwen.
Na het sorteren nog even naar mijn zusje geweest voor de verjaardag van haar dochter, gezellig maar kort want we hebben mijn pa even afgelost. Mijn moeder kan niet alleen zijn nog,  dus de man zit al weken binnen en is meer een soort van verpleegster geworden. Hij was wel blij,  kon ie even naar de jacht, mannen onder elkaar, even kletsen met de boys is toch wel anders dan steeds maar de hele dag iemand verzorgen en alleen thuis zitten elke avond als mijn ma in bed ligt. Ik heb best met m te doen want mijn pa is een wereldvent , een druk sociaal iemand die nog heel actief is en veel weg is normaliter maar nu dus aan huis gekluisterd zit. Dus hij is lekker even weg geweest. Erna zijn we weer naar Harderwijk gereden dus gisteravond waren we thuis rond een uur of elf. 
Morgen is DE dag ........4 reacties:

Anoniem zei

Wauw wat een mooi plaatje ? Is het van jou zelf ? Ik heb hem gekopieerd voor mijn Twitterbackground, als je dat niet leuk vindt wil je dat dan zeggen aub.

Succes morgen,

Elise

15 februari 2009 om 10:53  
Ilse zei

Geen probleem hoor...

15 februari 2009 om 11:06  
Anoniem zei

Spannend!!!! Nou zal het mediteren dus helemaaaaaal niet meer lukken!? Hahahahaha...
Mijn pa is ook zo'n rommelkont. Altijd buiten, altijd onderweg... Binnen zitten is ook niets voor hem. (zou ik het dan toch niet van een vreemde hebben?? ;-) Hihihihi)
Morgen héél veel succes! Hou het hoofd koel enne.... vergeet vooral niet te genieten!!

15 februari 2009 om 16:20  

Wat was je score dan bij QQ.
Ik kan me voorstellen dat je met je vader te doen hebt, maar hoe moet dit dan wel niet voor je moeder zijn? Ach, in goede en in slechte tijden, zo hoort het toch in een huwelijk.
Voor morgen: een heel, heel, heel fijne dag!

15 februari 2009 om 20:05