28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Highlights


Kijk, ik heb geen tijd en daarom had ik G mijn haar laten knippen.
Dat knippen was wel gelukt want knippen kan ie wel,  alleen de centimeters daar heeft ie moeite mee, dus was het iets te kort .
Maar om naar de kapper te gaan daar heb ik geen tijd voor dus ging ik bij het Kruidvat zo'n pakketje halen om zelf highlights te maken want ik dacht erger dan dit kan het toch niet worden.
Dat dacht ik.
En dus ging ik aan de slag vanavond met zelf highlights aanbrengen in mijn haar omdat ik dus zoals ik al zei geen tijd had om naar de kapper te gaan.
Ik ken vrouwen die doen het altijd zelf en het is altijd leuk, het resultaat.
Dus ja, ik ook, dacht ik.
Nou van achteren highlights aanbrengen in je uppie is nog best een klus maar ik deed het op mijn gemak .
Toen links, toen rechts, toen de pony en toen deed ik alles even met een speld bij elkaar en ging een half uur (zolang moest het intrekken) in bad zitten in de lavendel olie , dat ontspant namelijk en ontspanning kan ik wel gebruiken.
Uitspoelen en toen zag ik dus nog niet goed hoe of wat.
Haren kammen , fohnen en klaar is Kees Ilse .
En het is nog gelukt ook.
Pioew dat was een opluchting.


Dik


Ik ben te dik, te vet, te klein voor mijn gewicht, te te te.
Jaha,  dat komt even binnen.
Ik ben ook niet een beetje te dik , nee veel te dik.
Ik heb last van een soort van omgekeerde anorexia, in mijn hoofd ben ik nl helemaal niet dik.
Ben ik gewoon Ilse die altijd haar hele leven lang gewoon een lekker figuur had op een paar uitstapjes na (de zwangerschappen) .
Dus als ik overdag gewoon bezig ben dan ben ik slank (in mijn hoofd hè? volg je het nog?) maar als ik dan in de spiegel kijk is het ff schrikken; " huh,  wie is die dikzak?"
Oh shit dat ben ik, waaaaaat ben ik dat??? da ken nie waor zijn........
Jaha,  wel dus en ik moet er echt maar eens wat aan gaan doen.
Dus bij deze jullie weten het , wisten het al , maar nu is het officieel;  ik ben dik. Bah.
En niks met: als je maar gezond bent en dat soort flauwekul.
Tuurlijk is gezond zijn leuk maar lekker in je vel zitten ook. En door mijn hoofd zit ik lekker in mijn vel (letterlijk en figuurlijk) tot ik in die spiegel kijk , schrikken !!!!
Ik wil gewoon weer alles aan kunnen trekken wat ik leuk vind zonder te denken aarrggh dit kan echt niet...
Ik woon niet op Aruba of andere landen waar men vrouwen aanbidt met een dikke reet,  helaas, ik woon in NL waar de meeste maten in de winkel gewoon 38-40 zijn en daar pas ik op dit moment gewoon niet in.
Dus ik ga net als Paul de Leeuw met de billen bloot (nee,  niet letterlijk tuurlijk,  dat zou pas écht schrikken zijn) maar ik ga op dieet.
Zo het is eruit, watch me , hou me in de gaten , zodat ik weet,  dat iedereen op me let en het wel uit mijn hoofd laat nog iets te eten waar ik dik van wordt....
Over een aantal maanden moet ik gewoon weer slank zijn. 
Nu moet ik wel even zeggen;  ik ga stinkend mijn best doen nu iedereen het weet maar ben nog bezig met mijn thyrax af te bouwen (medicijn voor mijn schildklier) dus wel een beetje afhankelijk van natuurlijk. Maar we gaan ervoor !!!! Ik ga ondanks het afbouwen van mijn schildkliermedicijnen op dieet want ik ben bang dat men mij anders naar binnen moet rollen straks in het nieuwe huis of nog erger dat de deur breder moet worden gemaakt.
Wie doet mee????? Please, doe mee, het is nl zoveel leuker met meerderen en dan kunnen we lekker samen klagen en je houdt het langer vol want je wil niet als eerste door de mand vallen toch? Of ben ik de enige die zo is? En je gaat mij niet wijsmaken dat je je lekker voelt met al die overtollige kilo's dat geloof ik niet, daarbij is het nog slecht ook voor je gezondheid. Dus kom op dikzak, we gaan ervoor.

Zomer


Gisteren was het HEEL mooi weer.
Echt lekker en het leek even bijna zomer.
Maar mensen dat wil niet zeggen dat je dan meteen ook moet denken dat het zomer is.
Mijn god,  wat een vlees op straat zeg.
Ik schrok me wild.
Dat je je slippers uit de kast haalt dat snap ik dan nog wel maar dat je bijna naakt de straat over gaat dat is me dan net iets TE.
En dat is nog niet erg als je het figuur er voor hebt maar sommige mensen die hebben geen idee denk ik . Die hebben geen spiegel thuis of zo.
Ik heb echt dingen gezien gisteren ....
Kijk ik heb ook overgewicht dus ik weet wat het is maar dan moet  je je niet in die korte broek proberen te wurmen van 2 maten terug. En je hebt de hele winter geen spatje zon gezien dus als je je dan met je veel te dikke en veel te witte  lijf in mini size broekjes wurmt die in je kont kruipen en daar nog een veel te klein topje met spaghettibandjes op aan trekt waar elke rol tien keer meer zichtbaar in is en uitpuilt (aan alle kanten, onder/boven/zijkant) en je bh die bijna van achteren in je nek kruipt omdat ie het gewicht niet meer kan tillen en je daardoor een vetkwab boven je topje uit hebt wapperen.. dan, dan, dan.. ben je echt heel erg onaantrekkelijk. Dan ben je echt een schouwspel en onsmakelijk en om te rillen.
Er is gewoon kleding te koop in je maat nl en zoals OPRAH al jaren duidelijk maakt (en zij kan het weten)  beter een maat te groot kopen dan lijk je nl dunner dan in een te kleine maat luister daar dan naar.
Ik vind het nl echt geen porem al dat vlees op straat. Als je nu al halfnaakt de straat op gaat wat doe je dan als het 30 graden is? 
Gruwel.


Steward

Doe mij zo'n steward !!! Na 5 vluchten heeft ie geen zin meer om het hele verhaaltje weer op te dreunen dus rapt ie het, cool.

Ah wat een lieve huisdieren ... Ze zijn wel gek met hem.