28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Julie


Vanavond komt mijn Franse "dochter" Julie.
Het is niet echt mijn dochter maar zo voelt het wel.
Julie is een jaar lang onze au-pair geweest en dat is inmiddels alweer 4 jaar geleden maar we hebben nog steeds een goed en close contact .
En vanavond komt ze met vriend een weekendje bij ons bivakkeren en ons nieuwe huis bekijken want dat heeft ze nog niet gezien.
En natuurlijk gewoon weer eens lekker bijkletsen , en lekker Nederlandse dingen eten zoals kroketten en hagelslag en stroopwafels en drop, wat ik ook elke keer weer meegeef naar Frankrijk.
Ik heb er zin in , ze komt pas rond een uur of 11 want ze komen met de auto na het werk.
Bed is al opgemaakt en kamer klaar dus ze kan komen , we zijn er helemaal klaar voor.
We hebben haar gemist.
Zij noemt mij altijd haar Nederlandse mama. Nou kom maar snel dochtertje van me...Ik vond het geheimen gedoe eigenlijk wel leuk , hier nog een paar van mijn geheimen die na deze blog natuurlijk geen geheimen meer zijn:
 • ik jatte toen ik 14 - 15 - 16 was regelmatig een pakje sigaretten uit mijn ma's slof sigaretten in de kast en dan ging ik die Caballero's ruilen voor marlboro lights bij het tankstation en wat zei ik dan tegen de meneer van het tankstation? Ik heb deze hier gekocht voor mijn moeder maar de verkeerde meegenomen kunt u ze ruilen? (die man dacht vast dat ik een beetje verstandelijk gehandicapt was want om de vier weken stak ik hetzelfde verhaaltje af. Mijn moeder heeft het nooit gemerkt die rookte zoveel die miste geen pakje maar ik heb het eerlijk opgebiecht een aantal jaren geleden)
 • Mijn ouders die gingen veel weg in het weekend en dan moest ik op mijn 5 jaar jongere zusje passen wat ik vreselijk vond want ik was toen 14-15-16 en zij was dus 9-10-11 en dan nam ik haar gewoon mee naar de disco , zij wilde niet alleen als ze mijn pumps aan mocht en dat mocht dan natuurlijk en zo fietste ik regelmatig stiekem met mijn kleine zusje achterop naar de Carte Blanche , feesten en dan altijd voor 1 uur weer thuis dan kwamen mijn ouders meestal thuis nl.
 • Ik was nogal wild zeg maar toen ik jong was van mijn 18 tot mijn 26e was ik op mijn ergst.
 • Elke kerst zat er een ander vriendje aan de kersttafel en voor mijn ouders was het nooit saai met hun oudste dochter...ahum
 • Ik had zo al eens een relatie met een man die de auto van mijn moeder jatte, een ander die met een revolver voor de deur stond omdat ik het had uitgemaakt en dat zinde meneer niet, eentje die het niet kon accepteren dat het uit was en toen nog een aantal maanden bij mijn ouders het gras ging maaien zodat ie mij dan kon zien (mijn pa blij , gratis tuinman) ... never a dull moment met Ilse
 • Het is allemaal goedgekomen uiteindelijk met me....
 • Ik heb eens een poot van een hamster er bijna afgestoken , hij liep weg en hij was heel gemeen hij beet vreselijk dus ik durfde hem niet te pakken en zette dus met een grote klap het bovenstuk van de kooi over hem heen , poot eronder, bloedden als een rund...
 • En ik heb eens 2 goudvissen in de afvalvermaler laten vallen , ik vind vissen nl echt DOODENG en die durf ik echt niet aan te raken dus die vielen uit het netje en ja als je in die vermaler valt gaat ie vanzelf malen, mijn ma liet het ding prompt verwijderen uit het aanrecht voordat er nog andere levende dingen in zouden verdwijnen...(verder heb ik geen dieren nog mensen meer vermoord)
 • Ik ben vreselijk gebeten op mijn 7e in mijn nek door de Mechelse Herder (waakhond) van mijn pa die vond het niet leuk dat ik zijn voerbak wegnam maar ik ben nooit bang voor honden geweest ook erna niet
 • Mijn zusje en ik hebben beide op exact dezelfde plek een moedervlek en haar dochter ook...
 • Ik heb 3 jaar als model in Parijs gewerkt
 • Ik heb ook 2 jaar bij Club Med gewerkt in Turkije
 • Ik ben ooit eens ver voor de vader van mijn kinderen op mijn 24e , 3 maanden getrouwd geweest. Het was een mega bruiloft, een sprookje, en de dag erna had ik spijt. Durfde het echter pas na 3 maanden op te biechten aan mijn pa die net een mega dure bruiloft had betaald. Hij zei: "Meid het was een geweldig feest , we hebben een leuke avond gehad en nu gaan we scheiden , en ik zei voor de bruiloft al tegen je ma dit gaat geen jaar duren en ik had gelijk maar jij bent zo eigenwijs ik kon dat gewoon niet tegen je zeggen" (kan je je voorstellen hoe opgelucht ik was?)
 • Ik viel altijd tot mijn 28e op de verkeerde mannen... hoe verkeerder ze waren hoe interessanter ik ze vond.
 • Ik vind lilliputers echt doodeng en clowns ook.
 • Ik wil al heel mijn leven een kind adopteren.
 • Ik heb 48 neven en nichten. En 26 ooms en tantes (helaas zijn er 3 gestorven dus nog maar 23)
 • Ik heb een godsgruwelijke hekel aan liegen.
 • Ik heb een tongpiercing gehad .
Zo dat lijkt me wel weer genoeg voor vandaag....
Ja zo krijg je ineens een heel ander beeld van me natuurlijk...

O enne voor de dames die chips gaan likken: de ribbel chips paprika Lays of van de Aldi of AH eigen merk zijn het best daar zit de meeste paprika op....gewone chips breken namelijk te snel ...dus je moet echt die ribbels nemen. hier spreekt een ervaringsdeskundige hoor