28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wat een week


Deze week veel gedaan, voor een keer eens niet druk geweest met niets maar ECHT druk geweest.

Natuurlijk hoort daar veel administratie bij, facturen betalen en sturen.
Maar ook de speelkamer en de slaapkamer van de meiden uitgemest. En het was echt uitmesten, jeeminee hoe kunnen zulke kleine meisjes zoveel zooi vergaren. Ik heb er in het totaal TIEN vuilniszakken uitgehaald. 6 uit de slaapkamer en 4 uit de speelkamer. 
Het is weer netjes en ze hebben weer plek om nieuwe zooi te vergaren (help).
Ik heb ook maar meteen (was toch bezig duh ) alle bedden verschoond,2 wasmanden was weggestreken, kasten opgeruimd en onze slaapkamer opgeruimd. En nog heel veel dagelijkse dingen die sowieso wekelijks moeten gebeuren, tussendoor nog op pad geweest voor winterkleding voor de kids, voor de 2 oudsten kan ik altijd heel goed slagen maar voor Nyah wordt het nu voor het eerst moeilijker. Viel ze eerst nog in de kleine maatjes dit jaar is het maat 140 dus niet meer bij de kleintjes en dat is het probleem, mijn meisje is lang maar HEEL ERG SMAL, broeken zijn altijd of te kort en passend of te lang en te wijd, HANDIG.
Maar we komen er wel, vandaag jas gevonden voor Nyah,  pffff,  eindelijk. 
Kyla heel veel kleding gekocht bij America Today en Tommy Hilfiger en Yoni die is helemaal makkelijk, kleinste herenmaten passen hem en bij Tommy Hilfiger Denim/Jack&Jones/Scotch&Soda/Gstar daar vind ik altijd wel leuke dingen voor hem.
We hebben nu alle kids tot volgende week donderdag, nieuwe omgangsregeling brengt veel meer rust en regelmaat in dit gezin en bij de kinderen. 
De hele week had ik MAAR.... 3 kinderen , ja ik weet het... voor sommige is 3 al een drama maar na drie jaar zeven kids is 3 een makkie.
Morgen weer 5 kinderen die wedstrijdhockeyen, 2 vriendjes die komen spelen, mijn dochter die naar vriendin I gaat en erna naar Hulshorst bij 2 andere vriendinnen gaat logeren, buurvrouw die 2 weken op vakantie gaat naar het zonnige Zuid Frankrijk (ik ben jaloers, zon, ik heb zon nodig) , boodschappen die gedaan moeten worden, halen/brengen, werken, winterschoenen kopen voor en met kids.
Pfff,  leuk hoor: weekend!!!! Hoi hoi.