28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vervolg van de schroefjes


Ik ben nog maar eens naar Ikea gereden want ik vond dat we nog een kastje nodig hadden voor de gang, ja,  als je dan toch bezig bent... dan meteen maar goed he? En die kastjes komen straks weer van pas in de garage of kamers van de kinderen dus best handig.

Gisteren dus weer 76 kilo naar binnen gesleept, correctie : G heeft ze naar binnen gesleept.
(G vond mijn stukje een slap aftreksel van de waarheid want volgens hem is het allemaal vele malen erger, dat in elkaar zetten, hij kan geen schroefje meer zien. )
Ik zeg het heel eerlijk ik heb niets in elkaar gedraaid maar heb zo'n 30 verhuisdozen ingepakt, woonkamer alle kasten opgeruimd, spullen weggegooid, boven alles veranderd en opgeruimd en vandaag gaan we daar gewoon mee door want vanaf morgen hebben we een hele goeie opslag gevonden in Harderwijk , verwarmt, clean, schoon en bewaakt dus er kan heel veel naartoe,  het staat er veilig en droog. 
We gaan het hier leeg halen zodat we weer lucht krijgen en dit huis opgeruimd is en ik niet meer tegen bergen dozen, kleding, koffers, kampeerspullen etc aan hoef te kijken. Ik word daar namelijk vrolijk van,  van een strak opgeruimd en schoon huis.
De opslag daar zijn we zo dus als we wat nodig hebben kunnen we het gewoon halen.
Ook meteen maar verf gehaald voor een paar muurtjes weer een lik verf te geven en er komt nog een nieuwe vloer hier op de hele benedenverdieping want dit is echt een ramp deze vloer en op deze hou ik het geen jaar meer uit.
We zijn er even druk mee maar dan heb je ook wat en ga je opgeruimd de winter in.