28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Emilie


Van dichtbij heb ik al mee moeten maken hoe het is een kind met kanker .

Ik ken een klein meisje die heel dapper aan het vechten is tegen leukemie.
Ik heb meegemaakt hoe ouders hun kind moesten verliezen.
En nu kwam ik laatst via Inge op deze blog van Emilie, 2 jaar.
En ik lees elke dag een stukje en steeds moet ik zo vreselijk huilen .
Een kind met kanker, het is zo oneerlijk .

Echt zo verdomde oneerlijk .

Er is nu een kaartenactie bezig voor haar.
Dus ik vraag iedereen even een kaartje te sturen naar Emilie Boon:

Emma Kinderziekenhuis AMC
Emilie Boon - F8- Noord 210
Postbus 22600
1100 DD AMSTERDAMNoord moet het zijn niet Zuid !Zaterdag kwam mijn middelste thuis , die was een paar dagen wezen logeren bij de zus van G die ook een dochter heeft in dezelfde leeftijd.
Nou die twee meiden hadden elkaar gevonden hoor , die vonden het reuze gezellig samen, en hebben van alles uitgevreten. Mij dochter had ik 40 euro meegegeven voor de week met de mededeling dat dat niet op hoefde , dat ze daar best iets van mee terug mocht nemen . (Ik had kunnen weten dat dat niet zou gebeuren maar toch je houdt hoop...) Nee mijn dochter kwam thuis met 0 euro na die 4 dagen maar wel met:
  • pumps, die ze ergens gescoord had voor 10 euro
  • bikini van de Wibra
  • bh met vulling
  • geverfd haar
  • heel veel lege cola blikjes en chips zakken
  • oorbellen uit de Dolly Dots periode (jaja ze kunnen weer uit de kast het is weer IN)
  • antirimpel maskertjes
Die pumps die wist ze best dat ik dat NOOIT goed zou vinden als ze die kocht maar ja dan ben je weg , zit je in het oosten van het land, weet je dat je ze niet meer terug kan brengen, dus dan koop je pumps en kijkt je moeder aan alsof ze een grote ouderwetse debiel is als ze zegt dat die schoenen ordinair en lelijk en zo niet mode zijn. Geloof me het waren van die hele ouderwetse pumps (zwart) met een foute hak. Enfin iets modisch sjiek vind je ook niet voor 10 euro.

Toen hoorde ik bikini van de Wibra, en kreeg meteen weer visioenen van IK in mijn pubertijd, ik wilde nog niet dood gevonden worden in de buurt van een Wibra en van zijn langs al zijn leven liep ik toen niet met een tasje van de Wibra , ik schaamde me dood ! Dat kon echt niet een plastic tas van de Wibra..... Inmiddels schaam ik me nergens meer voor maar zie je me nog niet snel in Wibra/Zeeman/Piet/Gamma winkels omdat ik ze DEPRIMEREND vind en het ruikt er altijd zo verschrikkelijk. Enfin die bikini was nog best leuk ook dus dat was een meevallertje.

BH had ze van de Hema en dat is dan weer wel helemaal mijn winkel, zou niet weten wat ik zonder een HEMA zou moeten , ik weet nog in Frankrijk miste ik vooral de Hema en kroketten. Een land zonder kroketten is voor mij nog steeds ondenkbaar. Niet dat ik ze vaak eet , soms maanden niet maar als ik er eentje wil moet ik er eentje kunnen eten en als je dan in een land woont waar ze gewoon niet te krijgen zijn heb je er wekelijks zin in , zo werkt dat bij mij ...

Cola en chips die lagen leeg door heel de slaapkamer van vriendinnetje en ma was not amused door de bende die die twee hadden veroorzaakt. GRRRR

Oorbellen, GROTE oorbellen, ordinaire oorbellen, TE GROOT voor een 12 jarige oorbellen. Verder kunnen ze nooit duur zijn geweest want zo zien ze er ook uit: goedkoop.
En ik ben echt voor de koopjes maar wel koopjes die er dan niet uitzien als een koopje . Ik hou niet van ordinair en goedkoop eruitzien , en geloof me zo zien ze er uit.

Antirimpelmaskertjes (alsof er ook maar 1 rimpel te bespeuren valt op je 12e) hadden ze gekocht en ELKE dag een maskertje gedaan, en de hele vloerbedekking er ook nog mee vol gesmeerd. Ondertussen de hele bus haarlak van moeders leeggespoten en niet in de prullenbak gegooid die lege bus, nee uit het raam gesmeten de tuin in !

Dan dat haar, stiekem hadden ze haarverf gekocht en gingen highlights maken in de badkamer , het zijn geen highlights het zijn highvlekken , het kind lijkt wel een zebra. Het ziet er niet uit .
Van zichzelf heeft deze meid vreselijke mooi dik donkerbruin haar .
Nu heeft ze dat haar nog steeds met roodoranje vlekken en strepen erdoorheen.
Volgens haar en het pakje haarverf gaat dit er na 3x wassen uit. Ik krijg haar maar niet aan haar verstand gepeuterd dat iets wat gebleekt is er niet na 3x wassen uitgaat......dat haar wordt niet meer donkerbruin en dus zit ik met een zebra in huis .

En alsof dat allemaal niet genoeg was kreeg ik gisterochtend de schrik van mijn leven ........
Mijn 12 jarige dochter die altijd een beetje college gekleed ging en netjes, kwam de trap af...
en ik ga even van onder naar boven beschrijven hoe mijn mooie lieve dochter eruitzag...

pumps (van die foute )zwarte
te strakke trekking spijkerstof met witte beenwarmers erover
felpaarsshirtje met een zachtpaarse bloese erover met bh met vulling eronder
en ik vermoed nog extra kipfilets want ik zag dingen die er eerder niet waren
een hoofd vol make-up, dikke zwarte strepen rond de ogen , knallende oogschaduw, lipstick en een geverfd zebra kapsel.........en die TE grote afschuwelijke oorbellen.

En het ergst van alles ze vond het allemaal geweldig , terwijl ik een bijna hartstilstand kreeg , vond zij dat ze er FABULOUS uitzag en begon meteen te zeuren wanneer ze nou eens mocht gaan stappen (aaarrggghhh) , inmiddels moest ik bijna aan de beademing want ik zag alle loverboys van NL al denken, "die is er klaar voor daar hoeven we weinig meer aan te doen" .

Ik wil het dus niet , NEE NEE NEE, ik wil het dus gewoon niet hebben, dat mijn dochter, er zo bijloopt en noem me maar ouderwets, een kakbal , het maakt me niet uit, maar ik wil gewoon niet dat mijn 12 jarige dochter er als een stoep *** bijloopt. Die heb ik dus linea recta naar boven gestuurd en die make-up eraf laten halen, die pumps die worden gewoon verstopt vandaag en mogen alleen voor carnaval nog uit de kast. HELP

Mijn kind is mooi van zichzelf, au naturel, die heeft dat allemaal niet nodig .

FABULOUS .