28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Free MagentaT-mobile claimt de kleur magenta en heeft deze ook laten registreren en verbiedt anderen dus deze kleur te gebruiken.


Moet niet gekker worden, een kleur claimen.........


Kan iedereen wel een kleur gaan claimen wordt het een grijze massa want dan mag op den duur niemand meer een kleur gebruiken.
Maar men is in actie gegaan op de volgende site: http://www.freemagenta.nl/, help de kleur magenta!!!!!
Anders ziet het er straks zo uit:


Kluun schrijver van oa. "Komt een vrouw bij de dokter" en "de Weduwnaar" heeft een datingsite voor lelijke mensen.

Dit als op antwoord de onlangs gelanceerde site mooie mensen.com . Alleen lelijke mensen zijn welkom dus ik zou zeggen alle lelijkerds verzamelen!!!!

"Aan de ene kant vinden we het normaal dat we andere mensen op uiterlijk selecteren. Dat doen we allemaal, als we eerlijk zijn. Op straat, op tv, bij het deurbeleid van hippe clubs, in de modellenwereld, onderzoeken tonen aan dat mooie mensen sneller worden aangenomen bij vacatures", aldus Kluun in zijn motivatie.

Ach, het is geweldig toch, zo is er voor ieder wat wils.........datingsites voor mooie. lelijke, dikke, gehandicapte, slimme, domme, ordinaire mensen , je kan het zo gek niet bedenken het bestaat!

Nu nog wachten op de site voor oude rijke mannen met jongere niet al te slimme vrouwen.......mmmm misschien moet ik die eens gaan bedenken??

Voor wie interesse heeft: http://www.lillekemeense.com/.