28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Ssssst


In het kader dat het momenteel erg in is dat een ieder zijn geheimen openbaar maakt zal ik ook maar eens wat bekennen.

Nou daar komt ie dan hoor, uh nee, zometeen....... nog even wachten, zijn jullie nieuwsgierig? Durf ik dit te delen met iedereen?
Eigenlijk niet want het is nogal genant.
Maar Danny de Munk vertelt gewoon op tv dat ie tering roept als ie klaarkomt, Daphne Deckers die openlijk toegeeft een muts te zijn want Richard en zij houden van samen een puzzel maken van 1500 stukjes, vriendin nr 1 vertelt op een feestje dat zij haar scheten heerlijk vind ruiken, vriendin nr 2 dat ze wel eens gestolen heeft, Jolanthe van Jan (Smit) dat ze wel in is voor een trio als Jan dat zou willen (alsof Jan dat niet zou willen duh).
Als men mij dan vraagt vertel jij eens iets, is dat niet dat ik niks weet, de vraag is dan alleen wat kan je wel en wat kan je absoluut niet delen met anderen? Kijk geheimen zat, daar ligt het niet aan, maar je wil wel nog over straat kunnen tuurlijk.
Nou Ilse denk goed na wat kan nog net en wat kan niet?
Pfff ik ga even denken jullie horen nog van me.
Oja ik ben terug (in Harderwijk) , moet eerlijk toegeven dat het fijn was maar dat ik ook blij ben weer thuis te zijn. Dat klinkt ook mutserig als ik het zo nalees maar het is de waarheid. New York is toch net wat opwindender dan Twente.