28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Site

www.horsterbrinken.blogspot.com kan je alle vorderingen volgen van ons toekomstige stulpje.

Yeah!!!!


Yeah, we hebben grond!!!! De grond die we zo graag wilden ook nog, in Ermelo. De mensen die voor ons waren hebben er toch vanaf gezien wonder boven wonder.

1,85 ha.

Uitzicht over weilanden, precies wat we zochten. Het is een droom. De plek is perfect.

En het is een heel apart iets, we wonen straks nl op een eiland, want de grond is omgeven door een gracht.

Ze belden ons toen we in NY waren dus dat was echt GOED nieuws en maakte het naar huis gaan minder erg.Vandaag hebben we getekend en woensdag hebben we een afspraak bij de architect.

Het jaar begint fantastisch!!!!!!!!!!!!

Weekend

Het Solse gat.

Weekend is weer voorbij.....het vliegt altijd voorbij. Hoe kan dat nou dat dagen dat je niet werkt veel sneller voorbij gaan dan dagen dat je werkt? Net als vakanties altijd veel sneller lijken te gaan dan gewone weken..... Het leven vliegt voorbij lijkt het wel. Voor je het weet ben je oud.
Brrrr ik vind het te snel gaan van mij mag het wat langzamer.

Dit weekend zijn we met de kinderen ook nog naar het solse gat geweest, een heerlijke wandeling gemaakt door het bos met kids en hond. De hond heeft een soort enge verslaving/obsessie op het moment, de voetbal van de jongens, die laat ie niet meer los en bewaakt ie met zijn leven...hmm wat ik daar nu van moet denken??

Verder was er nog een open dag op het College waar we met Yoni zijn geweest. Dit jaar moet ie nl de keuze maken over de school waar hij volgend jaar wil vertoeven, moeilijk voor hem en voor ons omdat we beide scholen niet kennen.

Dat het maar snel weer weekend mag worden.