28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

X de Leeuw


Oké zo begon het :
Mensen die mij goed kennen weten dat ik altijd naar de liedjes van Paul de Leeuw luister en dat ik de show geweldig vind en al 5 jaar probeer kaartjes te bemachtigen maar dat is dus nooit gelukt.
Dus dacht ik: dan stuur ik een wens in, en dat deed ik dus een paar maanden geleden .... want ook weten de trouwe lezers hier dat ik af en toe knetter word van die pubers en we uitgeput zijn na een week van 7 kids en dan zet ik dus vaak het liedje 'I will survive' op maar nu bedacht ik me dat ik daar wel een Nederlandse tekst op zou willen die op ons slaat , iets in de trant van Ik overleef dit wel , die pubertijd...zoiets dus.
En warempel we werden dus uitgenodigd .

En we vertelden niets aan de kinderen , ik hield een dikke maand mijn mond , wat op zich al heel erg knap is van mij natuurlijk.
Vrijdag vertelde ik ze dat ze niet gingen hockeyen zaterdag en toen begon het "wat gaan we doen dan" "Verrassing".......zei ik steeds maar . Maar ja die lui bleven maar doorvragen natuurlijk en wij bleven onze mond houden en toen wisten ze het hoor , dachten ze...
"Jullie gaan zeker trouwen" zei de een en iedereen dacht meteen: dat is het natuurlijk , ze gaan trouwen....
Hhaaahahahahahaa ik had schik natuurlijk want het was echt grappig hoor die kids . Ondertussen werden we heel vaak gebeld door de redactie , om te overleggen , om te vragen of we nog steeds konden , om formulieren in te vullen over de kids (arbeidsinspectie , moet je als ouder toestemming geven dat je kind op tv komt) etc...

Zaterdagochtend belde de redactie nogmaals om te weten of we goed geslapen hadden (nou ja zeg, hoe attent is dat dan??? ) en om nog even door te nemen wat we moesten zeggen etc...

En toen gingen we weg.....kids wisten nog steeds van niets. Jongens bij G in de auto en meiden bij mij. Eenmaal in Almere aangekomen , zagen ze Studio staan maar er was ook een woning iets naast, dus de een dacht we gaan naar tv en de ander dacht we gaan naar een woonwinkel (wat een verrassing ! klaagde ze)
En toen stonden we bij de Studio buiten te wachten en vroegen ze wat het dan was .
Ineens riep een van de kinderen " Hee daar loopt Adje"
Waarop mijn oudste riep " Tssss die denkt dat ze Adje ziet , Adje..........huh dat is ADJE???"
En toen sloeg de paniek toe, we gaan naar Paul de Leeuw riepen ze allemaal , heb je een wens gedaan? Mijn oudste begon heel nerveus te lachen die was echt bang dat ik iets raars gewenst had voor hem .
Ze vonden het allemaal reuze spannend.

We mochten naar binnen en omdat je een wens hebt mag je dan in een speciaal kamertje waar drinken staat en snoep (en de kleintjes zich tegoed deden aan lolly's) en dan moet je wachten een dik uur wel of nog langer....
En dan mag je de studio in en zie je dus wat je normaal alleen op tv ziet, de kids keken hun ogen uit , ze vonden het super allemaal om een keer in reallive de show mee te maken en Paul de Leeuw te zien maar ook wel nerveus natuurlijk want het is immers Paul...en wat had die rare moeder nu toch weer gewenst?

Wij waren zelf ook nerveus hoor want je gaat toch naar Paul de Leeuw , hij kan super lief tegen je doen of je totaal afzeiken...
En ineens ben je dan aan de beurt KLIK KLIK , als je het wil zien bij 36,30 minuten even kijken.
De kinderen vonden het supergaaf, mijn wens vonden ze ook super en de hele avond en dag erna hebben ze er nog over doorgepraat.
De kleintjes zeiden in de auto: " Dit was de mooiste dag van mijn leven " hahaha , Febe die zong elk liedje uit volle borst mee en genoot dat ze Paul eens in levende lijve zag en Nyah die heeft twee uur lang ademloos met open mond zitten kijken, de rest genoot ook zichtbaar en waren totaal uitgelaten erna.
Het was heel leuk , de studio is in het echt veel kleiner dan ie op tv lijkt, Paul is echt een professional , wat hij doet moet je kunnen , 2 uur lang een show aan elkaar lullen en op die manier , bravo hoor, het lijkt makkelijk op tv maar dat is het absoluut niet dat moet je wel kunnen. En wat we allemaal heel erg leuk vonden dat toen de show was afgelopen : Paul nog gewoon voor het publiek wat leuke nummers zingt , wat vragen en zo beantwoordt, allemaal heel gemoedelijk en leuk voor het publiek wat gekomen is.
's Avonds waren we trouwens echt KAPOT ! Opa en oma waren doodop dat komt natuurlijk van de spanning de hele dag. We hebben goed geslapen die nacht .

En volgende week mogen we terug als tenminste iemand een liedje schrijft ....dus ik zou zeggen kom op mensen maak een leuk liedje , Linda: je man ...zet hem aan het werk !