28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Pallet en more...


Dit geloof je niet, vertel ik gisteren nog dat ik de hele dag geboend, gedweild en gekuist heb, dat mijn woonkamer helemaal leeg was en me tegenmoet blonk?
Vandaag kwam er een pallet binnen. Uit Frankrijk.
En echt het is me toch gaaf spul. Maar ik zeg nog niks het moet eerst op de foto nog allemaal en dan op de site worden gezet en dan mogen jullie het zien.
De woonkamer staat dus vol, de tafel tenminste.
En ik heb dus weer genoeg te doen morgen en overmorgen en de dag erna.......
Maar ja ik klaag niet hoor ik vind dit leuk om te doen als iemand anders dan even de was/strijk/kook doet want daar heb ik dus wel een gruwelijke hekel aan

En toen die pallet dus kwam stond ik op straat te kletsen met de vrachtwagenchauffeur en DE buurman die maakte foto's , zomaar ongevraagd, snel en geluidloos (denkt vast dat ie paparazzi is) . 
De chauffeur was niet blij, ik was niet blij maar buurman die zegt gewoon "OPENBARE WEG" en vind dat ie dus mag doen wat hij wil.
Nou ja zeg,  dus wat doet mijn lief ? die pakt het fototoestel en fotografeert DE buurman die ook op de openbare weg staat dus.  In het kader van rookoverlast op straat hebben wij die foto gemaakt want hij staat de godsganselijke dag voor het huis te paffen.
Het is toch van de zotte dat je zomaar gefotografeerd word zonder dat men dat even vraagt?
Dan kan het wel een openbare weg zijn maar je mag toch aannemen dat men even vraagt of je er bezwaar tegen hebt ja of te nee. Ik heb nl helemaal geen zin om op een site te verschijnen waar ik niets mee heb,  nog voor gevraagd ben. 
Enfin het was weer een kleuteractie van DE buurman. Gezellig toch zo'n goede buur.

En toen was het tijd voor de bevruchting en ons  sletje Bettie die de hele dag al aan PMS leed lag depri te wezen in de mand maar toen ze eenmaal daar was geweest was mevrouw alive and kicking hoor, nog wat stoeien met Elvis om vervolgens toch weer geheel verdrietig en depri (oh die hormonen) in de mand te gaan liggen depri of course dat ze nog steeds in dat aftandse ding ligt,  en met PMS nog wel,  dat maakt de zaak alleen maar erger natuurlijk en er niet meer uit te komen.
Enfin ik ben zeer benieuwd hoe dat nu allemaal gaat hierna en hoe lang het duurt voordat we weten of er wat groeit in de hond....want dat kan je niet zien hè ? Schijnt weken te duren voordat een dierenarts het ook maar kan zien op een echo. Ik vind het allemaal wel spannend hoor.

En ik deed vandaag het pakket voor Wondelgijn op de post , oh I'm so excited, I just can't hide it o no no, I don't wanna loose control but...(ik ga er van zingen) 
En Nicolette die deed mijn pakket op de post en Toaske deed een poging maar hij paste niet door de brievenbus ... ja ik hebberd heb 2x meegedaan  
Nicolette die was zo slim om hem in de verkeerde kant te duwen, bij de verkeerde postcodes , blont he?? kon ik ook niks anders van verwachten tuurlijk
En Toaske die gaat het nu vanuit haar werk posten , daar zijn de brievenbussen breder Toaske?? Hoe komt ie hier dan naar binnen? 
En ik weet niet waar ik het meest bang voor ben , dat het nooit aankomt of wat erin zit? ;)
Oh ik kan niet wachten...
Mijn andere pakket moet naar Ierland maar ik heb nog geen adres want ze is deze week getrouwd dus die liggen vast in bed de hele dag en hebben geen tijd voor dit soort onbenulligheden,  die moeten zich voortplanten
En die vergeten verjaardag heb ik een kadootje gestuurd met een lief kaartje want ik voelde me zooooo schuldig ik attente Ilse die zomaar verjaardagen vergeet de laatste tijd...

Morgen ga ik op zoek naar een mooi hoesje voor mijn gelzadel zodat mijn billetjes droog blijven want anders denken ze steeds maar dat ik het in mijn broek heb gedaan en dat is nie zo charmant hè? 
Ik heb vandaag ook nog even gekeken naar de uitzending die ik gemist had : documentaire over Gooische mannen , echte bralapen my god waar vind je ze...in Laren en Blaricum dus , rode broekjes aan, sloepje, 3 auto's voor de deur op zijn minst anders hoor je er niet bij, golf, jonge vrouw met man tussen de 60 en schijndood . Toch even kijken want de kapper en de vrouw die geknipt wordt zijn echt komisch...