28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bodrum


Pffffffff gisteravond vertrokken de kinderen en alhoewel ik er al aan gewend ben om ze de helft van de schoolvakanties en om het weekend niet te zien en ook dat ik toe ben aan rust en even met zijn tweetjes, blijft het toch elke keer weer emotioneel zo’n afscheid. Eerst de kids van Guido weggebracht. Toen om 6 uur kwam Laurent en nadat we met zijn allen eerst hier gegeten hadden vertrok hij met de kinderen, ik moet dan altijd huilen op het moment dat ik ze in de auto zet, hij stelt me dan nog even gerust dat het allemaal wel goed gaat en dat ze regelmatig bellen wat ik wel weet want ik heb het volste vertrouwen in hem als vader, maar toch…. Toen Guido en ik na het vertrek aan de koffie zaten hadden we zo’n leeg gevoel, geen geluiden van kinderen in huis en de rust ineens overviel ons. We zijn maar meteen op de fiets gestapt en hebben even een rondje gemaakt, daarna voelde het al weer wat beter en hebben we nog een gezellige rustige avond gehad.
Vanmiddag vertrekken we naar Turkije. We zitten in het Rixos hotel in Bodrum waar ik al eens in het voorseizoen ben geweest met een vriendin en de kinderen zo’n 2 jaar geleden.
We gaan 2 weken onthaasten, lekker van elkaar genieten, sporten, lezen, zonnebaden, massages, hammam en lekker shoppen.
Er is 1 voordeel aan scheiden en dat is dat je om het weekend en de helft van de schoolvakanties met zijn tweetjes bent en dus lekker kan genieten van elkaar, je mist de kinderen wel maar het is ook heerlijk om tijd voor elkaar te hebben, zeker als je er samen 7 hebt. Eigenlijk is het niets voor ons om 2 weken in een resort te zitten, met kinderen is dit handig want die amuseren zich, kunnen onbeperkt drinken/eten en spelen de hele dag maar wij zijn toch meer van de doe vakanties en dan niet zo zeer van de museums maar wel gewoon omgeving zien en lekker bezig zijn. Maar nu zijn we gewoon toe aan wat rust na een nogal heftig jaar en na 3 weken fulltime met 7 kinderen te hebben doorgebracht. Ben er klaar voor, heb ipod bij en zo’n 10 boeken dus dat relaxen moet kunnen en ach wie heeft er nog van alles nodig als je lekker samen bent?