28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Soms moet je gewoon in bed blijven...De dag begon al niet goed natuurlijk als je opstaat met ogen als billen...
Maar de dag vorderde al niet veel beter.
Ik ging met lief samen inkopen doen voor de winkel , dat was so far so good maar toen sloeg ineens als een donderslag bij heldere hemel een migraine aanval toe.
En dan moet je nog in de auto een dik uur rijden met heel veel zon die in je ogen schijnt....iedereen die ooit een migraine aanval heeft gehad weet dat dit echt HEL is.
Elke geluidje, licht etc is onverdraaglijk.
Gelukkig helpt bij mij meestal 1 ding heel erg goed bij een aanval en dat is hou je vast de drugaddict komt nu naar boven
een cocktail van
2 zakjes brufen 600, 4 paracetamol 1000mg, en een halve liter zwarte sterke koffie en eten (tegen de misselijkheid , zout eten )
dat deed ik dus en na drie kwartier voelde ik de migraine zakken toen we bijna thuis waren....
en nu is het weg. gelukkig

Eenmaal thuis mijn moedertje even gebeld die wordt morgenochtend geopereerd , wie wil steekt even een kaarsje aan voor haar morgenochtend.
Mijn kids zijn weer thuis sinds 20 uur .
En morgen mensen is het MAANDAG
en niet zomaar een maandag ...
Nee morgen is het BLUE MONDAY, de meest depressieve dag van 2010.
Morgen wordt mijn ma geopereerd op de meest depressieve dag van 2010, hopelijk is de chirurg niet suïcidaal.
Sommige dagen zijn gewoon geen feestje....


Het lijkt of wij zomaar een hond wegdoen, zo van poept te veel eruit met jou.
Maar dat is niet zo natuurlijk , ik kan op papier niet vertellen hoeveel gesprekken hierover zijn geweest onder ons, met Elvis, hoeveel pogingen het toch te proberen.....
Buiten dat alles is Elvis een heel lief hondje wat HEEL VEEL aandacht nodig heeft en ik vond toch dat ie dat hier te weinig kreeg.
Dan lag ie hele dagen op zijn kleed te slapen omdat iedereen weg was en ik druk met de winkel.
Dat vond ik zielig want tuurlijk pak je hem dan wat vaker en zo maar toch ik ben constant in de weer heb geen zittend beroep zodat ie lekker op schoot kon zitten......en dan lag ie daar maar.
Dat is voor zo'n hondje gewoon niet goed, die heeft aandacht nodig, een Bettie niet die ronkt de hele dag en het feit dat je er bent is al genoeg maar niet een Elvis .
Dus dit is weloverwogen gedaan en we hadden het er heus wel moeilijk mee maar soms moet je aan jezelf denken maar ook aan de hond.......dit even ter verduidelijking voor iedereen die denkt dat wij harteloze individuen zijn

En nu mensen is het zondag, ik heb hele dikke oogleden, zo dik dat je er nog geen mascara op krijgt fatsoenlijk.
Gisteravond heb ik gejankt en nee ik zeg niet waarom ik moest janken voordat ik ging slapen en dat moet je nooit doen , tenminste ik niet want dat sta ik op met bovenste oogleden die op billen lijken.
Dus ik zie er niet uit en zet maar een zonnebril op vandaag niks geen sterallures, gewoon dikke ogen

Verder kan ik niet naar de beelden van Haïti kijken , het is te erg, het AD heeft heel veel foto's op hun site staan maar het is echt TE erg.............