28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Liegen


Sommige mensen denken echt dat als ze allerlei verhalen bij elkaar liegen en die verspreiden dat mensen ze geloven. Tuurlijk zijn er altijd mensen die dat soort onzin geloven totdat ze je een keer echt leren kennen en merken dat dat niet waar kan zijn. Maar er zijn ook gelukkig mensen die meteen doorhebben met wat voor zieke geest ze te maken hebben en meteen al weten dat het leugens zijn. Het blijft vervelend voor degene die het overkomt want hoe moet je je verdedigen tegen onzin, leugens en roddels? Dat kun je niet eigenlijk, behalve er boven blijven staan en maar hopen dat de tijd wel verheldering zal brengen en men ooit erachter komt hoe de dingen werkelijk zijn.
Wat ik wel recent nog gemerkt heb is dat mensen die liegen zich met de tijd tegen gaan spreken want de leugen die ze 2 of 1 jaar geleden vertelden weten ze dan niet meer en dan gaan ze 2 jaar later ineens het tegenovergestelde verspreiden en daaruit kan je dan concluderen dat het allemaal onzin is. Dat is nl het leuke met mensen die liegen, na een tijdje vergeten ze hun eigen leugens en verzinnen weer anderen dus spreken ze zichzelf tegen. Humor eigenlijk want zo komt alles weer op zijn pootjes terecht uiteindelijk.

Meestal leven die mensen ook hun leven als 1 grote leugen, hun partners worden voorgelogen maar ook de kinderen omdat ze nu eenmaal niet anders meer kunnen, ze weten niet meer hoe ze nog de waarheid moeten leven, sneu erg sneu.
Je moet alleen niet verwachten dat ze ooit zullen toegeven dat ze liegen want ze geloven hun eigen leugens nl op den duur en leven die als een waarheid, vergeten door die leugens hoe het werkelijk zat. Ze binden mensen aan zich met leugens wat op zich toch heel erg triest is maar ze kunnen geen relaties aangaan met de waarheid, die is nl zo oninteressant dat niemand blijft en dus liegen ze om een ander aan zich te binden op wat voor manier dan ook, door zielig te zijn of door iets ergs te verzinnen waardoor die persoon zich verplicht voelt bij hun te blijven. Maar vroeg of laat komt de waarheid aan het licht, meestal laat, maar gelukkig... beter laat dan nooit.