28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Maandagochtend humeurtje


Zo leuk, tis maandag, de vakantie is voorbij en ik heb knallende hoofdpijn.
We gaan er eens lekker tegenaan, heb er zin in (not dus).
Bah, ik kan wel janken want ik vind dit dus gewoon helemaal niks hè? Na elke vakantie heb ik gewoon een baalweek. Balen omdat de vakantie voorbij is en de sleur weer begint.
En ik haat sleur as you know.
En helemaal nu op maandagochtend met een knallende hoofdpijn. Ik heb er gewoon een rothumeur van.

En ik heb genoeg te vertellen want gisteren kwam ex de kinderen terug brengen met zijn nieuwe vriendin en nieuwe kerstspullen die hij voor mij had opgehaald in het Zuiden des Lands. (mooie spullen kwijl kwijl ik zou echt naar de open dag komen hoor KLIK)
Ja, dat doet hij voor me ja, zo goed is de relatie dus nog steeds.
En ik zag dus gisteren voor het eerst zijn nieuwe vriendin ......
En ik mag er niks over schrijven dat wil ex niet namelijk dat ik hier over hem dingen schrijf dus dat doe ik dan maar niet . Jammer hè??
Want genoeg stof tot schrijven hoor, genoeg, alleen ja hij wil het niet want hij wordt er op aangesproken over dingen die ik schrijf over hem en dat vind hij niet prettig . Dus voordat de Weertenaren weer dingen gaan vertellen over nieuwe vriendin...schrijf ik niks, ja eigen schuld dan moesten jullie hem maar niet dingen doorvertellen die ik hier schrijf duh... Of hem opbellen dat ie een nieuwe vriendin heeft omdat je dat hier gelezen had...
Kijk en de relatie is nog helemaal goed tussen hem en mij en dat wil ik dus zo houden dus schrijf ik hier niks over zijn nieuwe vlam. en dat kost me toch een moeite want ik ben van het vertellen he mensen van gewoon zeggen wat je denkt en vind en dat kan nu niet pffff, bel/mail me maar als je het wil weten ;)

Mijn moeder (ook niet nieuwsgierig) die vroeg zelfs of ik niet even stiekem een foto kon maken haha ja tuurlijk ma , iemand komt binnen en je maakt meteen een foto van diegene dat valt vast niet op, en stiekem ?? Moet ik me dan achter de bank verschuilen en fotograferen hoe zie je dat voor je?? Nee dat hebben we dus maar niet gedaan ... jammer hè?? Anders had ik die nu kunnen plaatsen en hadden jullie allemaal zelf kunnen zien waar ik het niet over mag hebben hahahaha.

Enfin de kids zijn er weer en de sleur begint weer......denk dat ik maar eens een weekend weg ga boeken of zo met honden want zwangere Bettie die laten we niet alleen nu , die groeit echt met de dag, dikke rolmops is het, en tepels my god ben zo blij dat ik geen hond ben...
En wintertijd is ingegaan dus ik MOET er nu echt aan, het is gedaan met de zomer, snik.
Ik ben dus echt een zomer/lente mens dat is een ding wat zeker is en deze donkere dagen is niks voor mij. Mijn Philips Lamp (KLIK) draait overuren , nu al , ja ja ik heb licht nodig ...
Het helpt echt .

Fijne maandag allemaal !!