28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voetbalavond


Tja, ik heb hard geroepen niet mee te doen aan de oranjegekte maar ben gisteravond toch maar een beetje overstag gegaan.
Nee, geen oranje kleding gekocht.
Wel oranjevlaai gehaald en bitterballen.
Oranjevlaai natuurlijk omdat ik mijn Weerter roots niet vergeten ben en dat is gewoon een zwak van me die vlaai, abrikozen vlaai om precies te zijn,vandaar oranje vlaai.
Bitterballen omdat ik de weblog van Kluun heb gelezen waarin de 10 geboden van het EK voor vrouwen stonden, en er stond duidelijk in dat worteltjes verboden waren en de heren alleen maar bruin fruit wensen wat bij hoge temperaturen gefrituurd dient te worden dus vandaar de bitterballen.
Het was een geslaagde avond, Yoni had 2 vrienden van school Emre en Justin op bezoek, G zat gezellig tussen de jeugd en de meiden hebben ook nog gezellig de eerste helft meegekeken (ja je moet ze toch al laten wennen hoe jong ze ook zijn dat dit een Nederlands virus is wat geregeld terugkeert).
De eerste helft al meteen 2 doelpunten voor NL, veel geschreeuw en gedoe hier op de bank, ach het was eigenlijk beregezellig en ik denk dat ik morgen maar eens op zoek ga naar leuke oranje shirts voor de mannen en een leuke hoed voor mezelf want ja 3-0 winnen van de Italianen daar krijg ik zelfs weer hoop van.
Jaja, ik weet het ik zou niets oranjes kopen tot de finale ....ik ben ook maar een mens. En ik hou van gezelligheid !
En bitterballen.

Pubers


Aangezien ons gezin al gezegend is met 2 pubers en ik er soms nogal wat moeite mee heb, heb ik 2 boeken aangeschaft (op aanraden van ervaren pubermoeders) die ik nu aan het doorspitten ben.
Dus na deze moet ik, als het goed is, vreselijk goed kunnen communiceren met pubers....hou je op de hoogte van de vorderingen.

Weekend


We hadden een best wel saai weekend voor ons doen.(voor ons doen zeg ik omdat we altijd wel iets leuks proberen te plannen in het weekend maar dit keer zaten we vast aan tijden en afhalen en brengen)
Het was een druk kinderweekend met weinig tijd voor jezelf of tijd om echt leuke dingen te gaan doen.
Dat kwam door alle verplichtingen die de kinderen hadden.
Yoni ging bij Diede zijn vriendin slapen vrijdag, en was een beetje moe zaterdag.
Zaterdag werden we opgeslokt door hockey tot half 2 ongeveer stonden we aan het hockeyveld, toen naar huis en om 15.15 Levi naar de hockey gebracht die een teamuitje had en met het hele team naar Eemhof ging waar ze zich kostelijk geamuseerd hebben tot 10 uur 's avonds.
We zijn om 4 uur even de stad in geweest met de 2 kleinste meiden , terrasje gepikt en toen weer naar huis want er waren 6 exemplaren die honger hadden, koken dus en eten.
's Avonds voordat de laatste dan in bed ligt is het al gauw half 11 en dan ben je zelf eigenlijk ook gewoon moe, geen leuke film op tv, geen zin in scrabble, te moe voor een goed gesprek dus maar naar bed andere dingen gedaan die wel heel erg leuk waren en ontspannen.
Zondag om 9 uur moest Kyla alweer op hockey zijn voor een slotdag die tot half 4 duurde.
Sam ging om half 3 survivallen in Almere wat een klein beetje modderig was (zie foto, links zit Sam). Prachtige foto overigens...en ze hebben zich buitengewoon goed vermaakt.
Ik heb boek uitgelezen, buiten gescrabbeld met mijn lief, kids ijs laten halen, hond wandelen, kortom voor je het weet is het dan 5 uur, kids wegbrengen, pizza's bestellen, eten en dan de 3 overgebleven kids in bad of douche stoppen en naar bed.
Zondagavond was voor ons, een heerlijke rustige romantische avond, om 9 uur was het stil in huis, we hebben genoten!