28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Limburgers

Hans Teeuwen belt GSMWEB 1(2)
Hij is wel lachen en wat een geduld heeft die man aan de lijn....deel 2 kan je ook kijken op You tube want het gesprek gaat nog verder....

Maandag


Bah ik haat maandag, snap niet dat mensen maandag leuk vinden.

Na een heerlijk weekend kwamen gisteravond de kids een beetje laat thuis, 9 uur waren ze er pas.
Ex was naar de Mc Donalds geweest (wat ie bijna elk weekend doet met de kids, als ie ze heeft) en moest daar een uur wachten, nou dat is nog eens Fastfood zeg , kunnen ze beter slowfood noemen. Kids meteen bed in gebonjourd want vandaag heeft de kleinste schoolreisje. 

Vandaag iedereen weer naar school en G weer naar zijn werk. De week begint weer....
Mijn dag begint met een kop thee en de tandarts bellen voor afspraken voor ons allemaal voor de halfjaarlijkse controle. Gelukkig hebben wij hier een geweldige tandarts en is het eigenlijk niet eens zo erg om naar die man te moeten. 
Dan nog 2 dagen wachten op de uitslag van de röntgenfoto van mijn voet, ik heb nl al weken heel veel pijn aan mijn voet en de Dr dacht dat ie wel eens gebroken kon zijn, hoop het niet dat hebben we nl al een keer gehad (vorig jaar). Wat ik alleen weer zo belachelijk vind hier in het St Jansdal (schijnt dat men het Jammerdal noemt vanwege de "goede" reputatie) dat je 4 werkdagen moet wachten op de uitslag terwijl men meteen kan zien of die voet daadwerkelijk gebroken is. Ik heb 12 jaar in Frankrijk gewoond en daar gaat dat toch allemaal een stuk beter moet ik zeggen, uitslagen krijg je meteen! Dus waarom kan dat hier niet?? Om je groen en geel aan te ergeren...gezondheidszorg in NL gaat er niet op vooruit helaas. Las laatst dat mensen naar Turkije vliegen naar een dure privé kliniek waar men dan door de MRI gaat en meteen weet van je hele lichaam waar en wat er mis is, mensen die maanden hier lopen te dokteren en maar geen uitsluitsel krijgen omdat men zo verdomme zuinig is met scans en wachttijden van een half jaar heel normaal zijn, weten daar meteen wat hen scheelt. 
Nou ik vind het een goede zaak dat men in het buitenland evt wel terecht kan maar NL zou toch echt eens wat moeten doen aan die walgelijk lange wachttijden en meer geld moeten stoppen in de gezondheidszorg .

Ik ga maar eens beginnen, fijne maandag allemaal!!!