28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

De vragen ....en de antwoorden.

Vanavond tv makelaar , nee niks zeggen morgen, laat me gewoon maar me in me eentje schamen ....
en de antwoorden : wie nog niks gevraagd heeft mag alsnog vragen stellen hoor dan plak ik er gewoon nog een logje achteraan ....
Klopt hij ligt er nog steeds, moet nog steeds weer verder lezen maar helaas geen tijd...
Nee doet me niks hoor dat zoveel mensen ernaar kijken whoehahaaa , ik duik onder morgen.
Enne favoriete muziek: John legend, Beyonce, Adèle, Janis Ian, Josh Groban, Paul de Leeuw....heel veel verschillende dingen, ik kan ook erg genieten van klassieke muziek .
28 kilo eraf en ik wil nog meer .... en wat ik ga verkopen ? zie je donderdag !!!
dit weekend heb ik nog gehuild met de film Hachi tranen met tuiten.....
ruzie was december en ja definitief gebroken met diegene.
Ik hoef daar niet over na te denken : Frankrijk. Ik heb er 12 jaar gewoond en het blijft trekken. Barcelona komt op een dikke tweede plek .
Met Oprah zou ik wel eens een dag willen ruilen omdat ik het gewoon een bijzondere getalenteerde vrouw vind en omdat ik wel eens een dag zo rijk zou willen zijn dat ik gewoon miljoenen kan uitdelen aan mensen die het nodig hebben.
Ik zou niet weten hoe de exheks reageerde ook niet of ze het überhaupt weet , interesseert me ook niet.
Nee die is nog niet verkocht.
Schoenmaat:40-41
Wijn: rode , witte en rose en absoluut verslaafd aan Muscat ....das zoooo lekker .
Film: Officer and a gentlemen, Pretty Woman, Sound of Music (oo wat een zoete films allemaal)
Liedje: liedjes van Paul de Leeuw , de Steen bv (& blijf tot de zon je komt halen ) en Dance with my Father van Luther Van Dross, Butterfly kisses van Bob Carlisle : daar moet ik altijd van huilen van deze nummers...
Ik zou denk ik iets kopen waar ik geld mee kan verdienen om die euro te laten vermeerderen...
Mijn grootste blunder ooit: dat ik trouwde op mijn 24e om er dezelfde nacht al over te twijfelen en bij het ontbijt te denken: wat heb ik gedaan? Uiteindelijk heb ik nog 3 maanden gewacht om het openbaar te maken dat ik me vergist had...slik. Het was een mega bruiloft met alles erop en eraan : het sprookje alleen de verkeerde man zucht...
Das een makkelijke: heel gezond oud worden met mijn lief samen .
Dat zijn we nog aan het uitzoeken, eerst notaris etc allemaal regelen...dat zijn de leuke dingen van exen etc....pffff
O ja echt wel die hebben we zeker maar die houden we even voor ons...
Haha model dat was ooit eens honderd jaar geleden , fotografie daar doe ik eigenlijk niks meer mee alleen de foto's voor mijn site dan maken maar meer niet, styliste, ik ga nu een heel mooi huis inrichten voor mensen en dat vind ik heel erg leuk en dankbaar werk, maar ik denk dat op werk gebied mijn webwinkels mij het meest aan het hart liggen .....daar kan ik alles in kwijt, fotografie/stylen en shoppen....
Nou de buurman die zie ik zelden meer, hij woont er nog wel tezamen met nog heel veel mensen want hij heeft een een groot gedeelte van zijn huis verhuurd en verder heb ik dus weinig tot geen last meer van hem... Het programma ken ik hahaa nou daar zie ik ons nog niet in verschijnen hoor...
Nou ik zal je zeggen ik heb het er even met G over gehad , er is eigenlijk weinig tot niets waar ik me voor schaam , errug hè? Ik weet wel dat ik me doodschaamde die keer dat de kinderen het maandverbandje van onze loopse hond Bettie bij de deur hadden laten liggen en de postbode mij aankeek met een blik van "wat een smerig wijf ben jij zeg..." en ik begon te stamelen dat dat niet van mij was maar van de hond en hij mij totaal niet geloofde want geen hond te bekennen natuurlijk die lag te maffen , dat was echt een mega schaam moment !
O ja en vanavond wellicht bij de tv makelaar dat wordt ook vast een schaam moment , ik kraam denk ik heel veel onzin uit , en jezelf horen praten is 1 maar jezelf zien praten is helemaal errug.
Ik woon hier omdat G hier woonde toen ik hem leerde kennen en omdat hij zijn kinderen om de week had en mijn ex niet ben ik verhuisd. Wat mij het minst bevalt hier ? Ik denk dat ik de Limburgse gezelligheid een beetje mis....voor de rest is het niet veel anders dan in Limburg, vergeleken met Frankrijk waar ik 12 jaar gewoond heb: mis ik de ZON , ja absoluut de zon , zelfs in de winter is het daar koud maar zonnig , dan sta je heel anders op !!!!
Ja ik ga het netjes houden : mijn favoriete plek is de woonkamer, lekker in mijn loveseat voor de kachel, liefst als er geen kinderen zijn en dan genieten van de rust !
Het allerbelangrijkste in mijn leven: echt ik kan niet 1 ding noemen dat zijn er absoluut twee: mijn kinderen en mijn lief .
Sex, ja sorry kan het ook niet helpen , en kroketten ja daar mogen ze me ook voor wakker maken , en filet americain (net gemaakte van slager van de Beek) , en een massage , en als ik de staatsloterij gewonnen heb mogen ze me ook wakker maken voor de rest wil ik gewoon niet gestoord worden in de nacht.
Het mooiste boek van de laatste jaren is Duizend Schitterende Zonnen (Khaled Hosseini, die ook de Vliegeraar heeft geschreven wat ook mooi was maar niet zo mooi als deze) , dat vond ik echt een prachtig boek ,werd er compleet in meegezogen en kon niet stoppen met lezen.
De verborgen geschiedenis van Donna Tart ook heul mooi maar dat is al een ouder boek.
De boeken van Kluun vind ik mooi, de serie van Stieg Larsson , haar naam was Sarah, de boeken van Sophie Kinsella oa. Shopaholic (grappig), eigenlijk vind ik zoveel boeken mooi ....
Nou hierboven kan je lezen hoe we hier terecht komen, ik woonde in Weert , mijn ex woont daar nog steeds en dus moeten we naar Weert eens in de twee weken om ze naar hun papa te brengen , hij brengt ze dan op zondag weer terug naar Hwijk.