28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Orange Babies


We hebben 2 kaarten voor 5 maart voor John Legend. 

(Hee Toet stom hè je had het er nog over vanochtend en er ging geen belletje rinkelen bij mij hoor, mijn lief kwam er net mee van we hebben nog kaarten . Shit ja dus.)

We kunnen niet dus wie wil ze overnemen van ons? Het is in de Heineken Music Hall.
De kaarten zijn 80 euro...


Maaahaaaam mag ik naar de Megadance met Danique (11 jarige dochter van mijn zus) op 14 maart??? 
Mijn middelste heeft me gisteren 8x ( ACHT keer jawel) gebeld met deze vraag voordat ik haar ging ophalen bij haar vader en 8x heb ik nee geantwoord. (haar vader had gezegd dat bespreek ik eerst met je moeder)
Toen heeft ze haar nichtje gesmst en die heeft weer terug gesmst dat mijn zus wel met me zou gaan bellen en proberen me over te halen.
Ik snap het niet. Nee is nee en dat is altijd zo geweest bij mij dus waarom wil dat maar niet doordringen tot dat 11-jarige hoofd van mijn dochter??
Ik ben consequent. Altijd al geweest (heel soms niet) dus er is niet echt een reden dat ik dan na de 8e keer opbellen ineens ja zou gaan zeggen. Eerder het tegenovergestelde want ik ben dan inmiddels behoorlijk geïrriteerd geraakt door dat vele bellen.
Ik zal even uitleggen wat de Megadance is: dat is een soort van uitgaansgelegenheid in Limburg voor 11 tot 15 jarigen, met toezicht, wat geloof ik eens in de maand of eens in de 2 weken of zo plaatsvindt en duurt geloof ik tot 11 uur 's avonds.
Nou ik vind dat iemand die net elf is geworden (afgelopen dinsdag) nog niet naar de disco/bar hoeft. Ben ik ouderwets? Het zal wel, dan maar ouderwets.
Ik weet nl uit ervaring met andere kinderen van andere ouders dat men dan op hun 12e of 13e dit al kinderachtig vind want dan zijn ze dat al gewend 2 jaar lang en willen meer.....
Ik vind dat mijn 11 jarige dochter niet nu al zo jong gewend hoeft te raken aan de disco of aan stappen , daar heeft ze nog tijd genoeg voor, liefst zo laat mogelijk.
En dat haar nichtje dan wel mag moet mijn zus weten maar ik vind het gewoon te vroeg en niet nodig nog.
Nu weet ik uit ervaring met mijn dochter dat dit de komende 2 weken een constant terugkerend iets gaat worden en elke dag zal zij gaan zeuren hierover want als zij nl iets in haar hoofd heeft heeft ze het niet in haar kont zal ik maar zeggen en dan moet het zo gebeuren is het niet rechtsom dan maar linksom. Gelukkig is haar vader het helemaal met me eens en vind haar ook nog veel te jong anders hadden we die discussie nog.
Dus ik weet nu al dat ik gek ga worden van haar gezeur en ga denk ik maar een soort van bord maken wat ik ophang met NEE erop zodat ik gewoon kan wijzen naar dat bord, zet ik er meteen onder "omdat je te jong bent" omdat er altijd de vraag "Waarom niet dan?" komt na een nee van mij.
Bespaart me een hoop ellende denk ik de komende twee weken.
Mevrouwtje heeft trouwens nog 5 euro beltegoed, dinsdag heeft ze 20 euro gekregen van me met haar verjaardag en die zijn dus al bijna op, en dat wil naar de disco???
Wat vinden jullie daar nou van, moet je een 11 jarige naar de Megadance laten gaan?