28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Bejaarde man pompt zijn echtgenote op bij het tankstation...moet niet gekker worden...

Tuig


We zijn moe , moe van het werken, moe van de stress van de verkeerde vloer die geleverd is en dan val je dus op de bank in slaap.
Als zombies werden we wakker rond 12 uur om ons van de bank naar het bed te verplaatsen.
1 uur : een hele dronken niet al te slimme domme man lalt door de straat, hij schreeuwt de longen uit zijn lijf en is zo dronken (of iets anders drugs of zo in ieder geval niet meer op deze wereld) dat ik niet uit het raam hoef te kijken om te weten hoe hij door de straat struint.
Hij is zo dronken dat ie gaat zitten en lekker doorgaat met schreeuwen , en waar doet de beste man het? Onder ons raam. Wij wakker. Mijn jongste wakker, huilen want die man is zo verschrikkelijk bezig dat zelfs ik er bang van word van zoveel verbaal geweld. Kind troosten even bij haar gaan liggen en opeens is het stil. Iedereen weer naar bed en we slapen na een dik kwartier weer.
2.30 uur: De dronken man heeft gezelschap gekregen en nu lopen ze met zijn tweeen te schreeuwen en te doen , dit is zo hard, zo tuig, zo ordinair, zo gewelddadig dat ik er echt bang van word. Dochter wakker , totaal overstuur, ik weer bij haar in bed, de dronken mannen hebben hun auto met alle ramen wijd open voor onze deur geparkeerd en schreeuwen vrolijk door onderwijl af en toe muziek testen (volume op vol of course) en scheuren op en neer door de straat, flink gassen en weer heel hard remmen , schreeuwen, muziek en weer gassen en remmen en dit gaat zo maar door. Waar is de politie in dit soort gevallen? Deze mensen zijn zo out of control dat je mag hopen dat er geen verkeer op de weg is die kunnen worden doodgereden door deze lui.
3.00 uur, alles is weer rustig , ik sus mijn dochter nog even die echt heel erg bang is (geen wonder ik vond het ook heel erg eng) en we gaan weer slapen
7.00 uur: wekker gaat , ik ben kapot, hoe kom ik de dag door in hemelsnaam?
Op naar het huis......