28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

1 ding komt nooit alleen....


Gisteren moest de auto naar de APK en dat vind ik nooit zo fijn want ja het is altijd maar hopen dat het je geen bakken met geld gaat kosten.

Nou dat was dus wel zo , 2 nieuwe voorbanden en een reactiestang moeten vervangen worden, nu is dat nog niet zo erg ware het niet dat ik 2 weken geleden ook al een fikse vervanging aan de auto had , pfff enfin wat mot dat mot.

Maar dat was gisteren , een dag dat we alleen maar aan het racen waren tegen de klok, pakketten gemaakt tot 5 uur, postkantoor om diezelfde pakketten te brengen maar er moesten er een paar naar de USA en dan moet je allerlei papieren invullen dus stond ik daar echt te stressen want om half 6 moesten we op school zijn voor een 10 minuten gesprek en ervoor moest ik nog die auto halen, 5 minuten te laat kwamen we op school aan om te horen dat (stief)zoonlief zijn huiswerk nooit in orde heeft en zijn punten niet al te best zijn en omdat ie maar om de week hier is is het altijd moeilijk om een kind dan altijd te begeleiden , je kan het alleen maar aanpakken in die ene week dat ie er is natuurlijk en wat ie de week erna doet... , toen naar huis racen , eten maken, eten, puinruimen want om 8 uur kregen we klanten die een nieuw huis aan het bouwen zijn en graag willen dat ik de boel inricht en dan wil je natuurlijk een goede indruk maken dus puinruimen , kids naar boven verbannen onder dreigementen dat ik ze echt HEEL VEEL straf ga geven als ze vanavond ruzie maken en de tent afbreken boven, dan zelf snel nog in de douche om om 8 uur volledig relaxed de deur te openen .....

En dan sta je op om 7 uur op vrijdagochtend:
  • ruzie met dochterlief die al de hele week hetzelfde vestje aanheeft en niet begrijpt waarom dat niet kan "ik doe er toch een schoon shirtje onder??"
  • ruzie met zelfde dochter omdat ze haar brood voor school niet wil maken
  • zij boos en vertrekt al deuren slaande naar school
  • zoonlief die zijn fietssleutel kwijt is en dus in paniek want eerste uur heeft ie SO
  • allemaal zoeken naar sleutel, school van dochter gebeld of zij hem heeft dit is namelijk echt een streek van haar om broerlief te jennen maar ze had m niet zegt ze.
  • ik trek de la open om te kijken of we nog een reservesleutel hebben, is een pot met plaksel van de kinderen helemaal leeg gelopen in mijn la en zitten alle reservesleutels van de fietsen erin vastgeplakt
  • dus naar de auto: accu leeg want lampen vergeten uit te doen (AARRGGHHH)
  • weer naar huis , kind op mijn fiets weggestuurd met een briefje voor school dat ie er echt niks aan kan doen dat ie te laat is.
  • en toen was het nog maar half 9 , moest de dag nog beginnen.......
Half 9 snel het formulier halen bij dr voor manlief die moet bloed laten prikken (is nogal moe d laatste tijd) en toen ik het hem overhandigde zei ik: "Je moet ook poep inleveren dat gaan ze onderzoeken" Hij knikte , keek verbaasd en ...(Ik lag inwendig helemaal in een deuk want ik zag hem al met een grote bak in het ziekenhuis arriveren en daar zijn poep afleveren.) nog geen halve minuut later had ie al door dat dit vast weer een grapje van mij was en dus helaas is hij er niet ingetrapt . Niet erg de voorpret was al heerlijk.

Morgen zaterdag: dus 5 kinderen die moeten hockeyen en wie heeft er bardienst?? Juist ja , nu weet zoonlief nog niet dat ie bardienst heeft dus dat moet ik even heel lief gaan melden :)
want mijn lieve vriendinnetje S die wil het niet van me overnemen whoehahaha , snapt u dat nou? Wie wil dat nou niet , op zaterdagochtend bardienst draaien???
tsss ik snap het niet hoor.