28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gevaarlijke vrouwen


ROME.Gepassioneerde verhoudingen tussen mannen en vrouwen kunnen in Italie soms erg uit de hand lopen. In de steden Genua en Parma kwamen mannen kermend naar de eerste hulp, nadat hun partners keihard in hun geslachtsdeel hadden gebeten. 

In Genua kwam een veertiger bloedend en bijna buiten bewustzijn bij de eerste hulp aan. Zijn rechtertestikel bleek afgebeten door zijn minnares, die kwaad was omdat de man zijn echtgenote niet voor haar wilde verlaten. 
In Parma beet een wraaklustige vrouw in bed haar ex-man hard in zijn geslachtsdeel. De man moest wegens een flinke wond en een kneuzing een spoedoperatie ondergaan, maar kwam er uiteindelijk goed vanaf.

Dat zijn nog eens vrouwen naar mijn hart, die laten niet met zich sollen. En ach die kerels die hadden maar niet vreemd moeten gaan. Vraag me wel af wat die man uit Genua aan zijn vrouw heeft verteld waar zijn testikel naar toe is gegaan??? Denk dat zijn vrouw hem nu wel gedumpt heeft want wie wil een man die vreemd gaat en met 1 testikel?? Elke keer als je sex hebt zie je die ene testikel en denkt aan zijn minnares, dat wordt nooit meer wat in bed.. 


Je mag ook niks meer in Nederland. Je mag geeneens een inbreker met veel geweld je huis uit slaan, Ja en dat ie dan toevallig dood gaat daar kan jij toch niets aan doen?? Moet ie maar niet inbreken.... Als dat al niet meer mag....  

(cynisch bedoeld hoor)


http://www.telegraaf.nl/binnenland/3471384/_Man_die_inbreker_sloeg_zit_vast__.html?cid=rss