28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

HEEL ERG


Er is iets heel ergs gebeurt mensen.
Ik heb er al de hele tijd buikpijn van want het is mijn schuld min of meer nou ja eigenlijk is het helemaal niet mijn schuld maar indirect zeg maar.
Mijn zoon daar draait het om.
Ik deed het altijd maar wilde niet en dacht hij moet maar eens naar een professional die het eens een keer goed doet. En dus stuurde ik hem en ging even snel snel mee naar binnen om uit te leggen.....
en daar begint het al hè? Je moet niet iets SNEL SNEL doen , ik had er de tijd voor moeten nemen en die man op de slachtbank moeten leggen en vragen en hoe ga je het nu doen, heb je mijn "slechte snelle " uitleg begrepen? En dan had ik geweten dat ie het niet begreep wat ik bedoelde , wat ik bedoelde maar niet zei dus, maar IK weet wat ik bedoel dus ik denk dan dat een ander dat wel snapt duh, niet deze man dus. En zo geschiedde dat zoonlief na een dik half uur thuis kwam , in tranen en ik ook bijna in tranen was, alle kids naar beneden kwamen en zeiden dat het echt niet bij hem paste en hij er niet uitzag , hij nog meer huilde , ik nog meer buikpijn kreeg en ook jankte (van binnen want ik hield me in om hem niet nog een rotter gevoel te bezorgen) en erna begon ie: Ik ga niet naar school deze week.
Nee ik snap het, zou ik ook niet doen, had ik zin om te zeggen maar ik ben MOEDER en dus zeg je dat je kind wel naar school moet anders ben ik strafbaar en geef niet het goede voorbeeld maar ik begreep hem wel en zou ook onderduiken als ik in zijn schoenen zou staan geloof me.
Maar ik wilde hem het liefst gewoon zeggen : Joh ik begrijp je blijf de komende maand maar thuis of de komende twee maanden.
Manlief die het allemaal met lede ogen aanzag zei meteen "ik ga niet donderdag , doe jij het maar"
En zo wil hier niemand van het mannelijke geslacht nog naar een kapper en moet ik dus de rest van mijn leven de mannen hun haar knippen want ik begrijp tenminste mezelf en hoe het moet en hun zijn er altijd blij mee als ik het doe omdat ik het lekker lang laat...
Mijn zoon die is echt verknipt vanmiddag, VEEL TE KORT, mijn stoere jongen met lange haren heeft een KORT kapsel, niet hip, nee te kort, bol van achteren.
Ik heb hem de douche ingestuurd en toen zag het er gelukkig een stuk beter uit toen ie het zelf gestyled had of beter gezegd de out of bed look erin had: flink droogwrijven met een handdoek en een keer met je handen erdoor en KLAAR is Kees , uh Yoni maar beter zeg ik dus , nog steeds te kort.
En dus zijn we hier met zijn allen in diepe rouw om haar wat er niet meer is...snik.

*&$^&*)(@($*&^@%$$@#%^&* KAPPER (jaja lekker beschaafd weer)

Gezellig

Zaterdag is het , alle kids zijn er, gelukkig hebben we een schaatsbaan in ons durp dus ze kunnen lekker gaan schaatsen .

Verder is er dit weekend ook nog Charles Dickens weekend in Harderwijk op de Visschmarkt , je weet wel het prachtige plein waar ook de kerstspecial van SBS 6 is opgenomen ...(zie clip)
Ja er is van alles loos in ons durp dus we hebben een leuk gezellig weekend.
En het mag nog op zondag ook , stel je voor, iets op zondag !!! Nu nog een fijne koopzondag zo vlak voor kerst en het is helemaal compleet.


De pups zijn gefilmd , op de mac zetten is een eitje, het hier op de blog laten verschijnen is veul moeilijker maar er wordt aan gewerkt , de mensen zijn geweest voor Kas en Karel en kunnen niet kiezen maar ik denk dat ze Karel gaan nemen en eigenlijk vond ik dat net zo erg , het is gewoon een feit dat ik aan die kleine worstjes gehecht ben, ze zijn zo schattig ... ik heb trouwens nieuwe foto's geplaatst hier klik klik
Nu ga ik in bad zodat ik weer fris en fruitig ben over een uur..toedeloe...