28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Jut en Jul


Jut en Jul (Elvis en Bettie) 2 dagen geleden , uitgeteld samen in die afgrijselijke hondenmand ;)Nou mijn dochter is vertrokken met super gladde benen gisteren en omdat we toch bezig waren heb ik meteen haar bovenlip ook maar gedaan.
Geen meid die het leuk vind lijkt me , om daar iets te hebben staan.
Het was natuurlijk rood en ze was zeer bezorgd hoe lang dat rood ging blijven en wilde niet de straat op.
In de auto met haar pa op weg naar Limburg belde ze me na 3/4 uur dat het helemaal niet meer rood was, pfff gered dus. Ik blij, dochter blij, iedereen blij.
Ze was helemaal blij en het goede nieuws moest nog komen.
In Limburg heb je nl kindervakantiewerk week. Dat zijn vrijwilligers die dan een week in de zomervakantie in samenwerking met basisschool een week organiseren waar kinderen zich voor kunnen opgeven tegen een kleine vergoeding en dan gaan ze de hele week van maandag tot en met vrijdag leuke dingen doen. Een dag naar een pretpark , een dag fietstocht, een knutseldag, een dropping en zelfs 1 overnachting voor groep 7 en 8.
Mijn zus had even een rondje gebeld en mijn dochter mocht nog meedoen.
Geweldig natuurlijk,  want nu gaat ze niet alleen een week logeren bij haar nicht maar ook nog de hele week leuke dingen doen.
En dat zonder overtollige beharing dus niks meer om je voor te schamen , live is good !

Wij zijn weer gewoon aan een week begonnen inmiddels, schilder is volop bezig en ik laat even een steigerhouten schutting neerzetten. Ideaal om dingen aan te hangen .
Ben ook druk met datum 's aan het uitzoeken voor de fairs. Want ik ga 2 fairs in eigen huis geven , eentje net voor de kerst ergens  begin december....en nog eentje in oktober ergens.
Maar ik moet dat goed plannen want wil dat natuurlijk wel doen in een weekend dat ik geen 7 kinderen heb ...en alles moet binnen zijn natuurlijk qua bestellingen.
Maar ik hoop dat alle blogvrouwen komen, leuke gelegenheid om dan eens met elkaar kennis te maken en ik zorg natuurlijk voor koffie , thee en wat lekkers....

Gisteravond hebben we deze film gekeken, een Nederlandse speelfilm.
Nu moet ik zeggen dat ik eigenlijk nooit Nederlandse films kijk omdat ik er zelden wat aan vind maar over deze film had ik nu al zoveel blogjes gelezen dat ik het erop heb gewaagd.
En ik moet eerlijk zeggen het was een succes.
Het was echt een mooie film, mede door het schitterende landschap en de beelden.
Voor een Nederlandse film echt wel goed.