28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Boerkini


In het zwembad van Zwolle hebben ze een vrouw in boerkini (een burka van lycra) de toegang van het zwembad geweigerd. Dat dit niet mag bleek deze week , je mag mensen niet weigeren als het om kleding gaat die nodig zijn vanwege het geloof.

Wij worden wel geweigerd als we een tshirt aantrekken om te zwemmen maar een boerkini dat mag. Ik vind het belachelijk.
Als men in een boerkini mag zwemmen mogen wij ook een tshirt aan in de zomer als we toevallig kinderen hebben met een verbrandde rug of juist om het te voorkomen dat onze kids verbranden op schouders en rug. En anders gelijkheid voor iedereen dus geen boerkini, alhoewel ik de voordelen van een boerkini ook wel zie.
Je kan gewoon lekker dooreten want niemand die ziet dat je een vetrol hebt zitten, verbranden gebeurt nooit meer (bruin worden ook niet overigens) , bad hair day/vethaar geen probleem het zit allemaal verborgen onder je boerkini. En je bent ook nog eens zo goed als incognito want wie herkent je nou in een boerkini? Of verwacht ook zelfs maar dat je in een boerkini loopt?
Verder is het misschien een idee om mensen met een BMI hoger dan 30 een boerkini te verplichten zodat wij niet meer over onze nek gaan als we aan het zwembad zitten. En dan ook maar meteen een mannelijk exemplaar verzinnen want waarom zouden alleen vrouwen dat aantrekken. 
Boerkini yeah!!!