28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Voor mijn schatje

Josh Groban - You Raise Me Up

Krullen

Van jongs af aan heb ik altijd een zwak gehad voor mannen met krullen. De mooiste mannen hadden altijd krullen op de een of andere manier . Eerst was daar natuurlijk Christopher Atkins uit de film The bleu Lagoon, wie kent hem niet? Hij was dan wel blond en ik val echt op donker maar goed hier maakte ik een uitzondering voor ;)  Het toeval wilde dat ik de zomer na de film (ik was 14 ) op de vakantie in Zuid Frankrijk Elco tegen kwam uit Spakenburg en dat was gewoon de look a like van Christopher Atkins. Meteen een dikke vakantieliefde volgde en nog jaren brieven naar elkaar geschreven, de eerste jongen waar ik mee zoende, dat vergeet je nooit natuurlijk. 

Later toen, en nu ga ik me diep, diep, schamen,maar ik ga het hier gewoon eerlijk vertellen, komt ie, ik schaam me diep,  was ik helemaal in love van:  Dennie Christiaan, jajaja lach maar, maar het was echt natuurlijk vanwege de krullen en het feit dat mijn moeder elke week naar Op Volle Toeren keek en daar was die tuinkabouter ook altijd want het is echt een klein mannetje (3 koppen kleiner dan mij) . Maar van die bewondering is niets maar dan ook niets blijven hangen vanaf het moment dat ie over de Marsupilami ging zingen want daar word niemand opgewonden van natuurlijk.
En toen was daar ineens Julien Clerc, die zong het liedje "This Melody" , zwijmel zwijmel. Dat vond ik zo'n mooie man en nu nog trouwens , de krullen zijn eraf maar dat is absoluut geen slechte beslissing geweest want hij is nog veel sexier dan voorheen.
Nu heb ik mijn eigen krullenbol waar ik zielsveel van hou en daar kan geen Julien Clerc aan tippen natuurlijk.


Julien Clerc annoo 2009

Verkocht


Ik heb zojuist een heel stuk op de blog van mijn huis gezet dus voor degene die toegang hebben lees maar even, heb je geen toegang dan mail me even stuur ik je een uitnodiging, ik zie nl dat sommige mensen zich niet hebben aangemeld en daar is de toegang van vervallen, gebeurt automatisch, kan ik niets aan doen je moet je aanmelden anders blijft het maar een maand geldig.


Ik heb gisteren mijn bed verkocht. Ik had het op marktplaats gezet en nu is iemand gisteravond geweest die het vandaag al komt halen. Fijn,  verkocht dus,  alleen vanaf vanavond heb ik dus geen bed meer ........ En het nieuwe komt in april in het nieuwe huis......... Tja.
Matrassen scharrelen dus en op de grond slapen de komende 2 maanden denk ik.
Nu hoop ik maar dat die matrassen goed zijn en ik het nu niet met de verbouwing in mijn rug krijg ... en dat ik met mijn stijve lijf nog uit bed kan komen.... anders word er weinig geschilderd denk ik de komende maanden.
Dus vandaag maar even op jacht naar matrassen haha. Ach ik ben blij dat ik het kwijt ben , beter nu kwijt als helemaal niet en ook nog voor de hoofdprijs dus ik heb geen klagen.
Eigenlijk ben ik nog verbaasd ook dat men een tweedehands bed koopt maar goed het schijnt sommige niet de deren , en als het hun niets kan schelen mij nog minder.
Joepie ik ga maar eens kijken wat nog meer niet mee gaat en dat ook op marktplaats zetten, het werkt nl wel !