28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com


Mijn zusje was de hele dag in Harderwijk met haar kids, het was mega gezellig en heel leuk om weer eens een hele dag bij te kletsen en gewoon weer eens als vanouds lekker in de zon te zitten terwijl de kids zich vermaakten.

Het is nu 2.11 uur en ik kan weer eens niet slapen, heb ik vaker last van, is een familiekwaal.
Dan lig ik te woelen, krijg kriebelbenen en moet dan gewoon dat bed uit. Mijn oma had het ook altijd, ik weet nog dat die ook hele nachten op bleef of dan uiteindelijk een paar uurtjes sliep en dan om 5 of 6 uur weer wakker was. Moet er niet aan denken. Je kan ook niet echt nuttige dingen doen 's nachts want dan worden de kids weer wakker anders ging ik eens lekker stofzuigen of die berg was weg strijken of zo, maar dat doe ik altijd met keiharde muziek en dat is dan zo lullig voor de rest hier in huis die wel kunnen slapen... Alhoewel, ik baal er van dat iedereen gewoon kan slapen misschien moet ik ze maar eens lekker wakker maken ben ik tenminste niet de enige met een slaapgebrek. Dat is nl ook weer het gekke eraan, ik kan niet slapen maar morgen ben ik wel gewoon moe. 
Mijn dochter is bijna jarig (zaterdag) en ik heb nog geen kadootjes, kind heeft alles al, wat moet je die nu kopen? Ze weet zelf ook niets dus dat word nog een makkelijke klus. Ze heeft nl bij haar vader vorige week al verjaardag gevierd. Kinderfeestje moet ook nog bedacht worden evenals de traktatie voor school en dit allemaal liefst deze week nog. 
Dan is het ook nog moederdag, zondag, ik heb alle knutsels en kadootjes al zien liggen boven op de kast....zo schattig! Eigenlijk is moederdag alleen maar leuk als je kleine kinderen hebt anders is het gewoon een commercieel feestje en ik hecht er nooit zoveel waarde aan maar stuur toch maar een bloemetje naar mijn moeder voor het geval zij er wel waarde aan hecht. Dat weet ik nl niet. Ze zegt altijd van niet maar laat je niets weten die dag vind ze het ook niet leuk, denk ik,  en ik geloof dat ik het wel eens vergeten ben toen ik nog in Frankrijk woonde, moederdag valt daar op een andere dag dan hier dus dan vergeet je het gewoon en bel je een andere zondag een paar weken later om haar een fijne moederdag te wensen en dat word dan niet echt geapprecieerd kan ik me nog herinneren. Ach, ik vind het allemaal niet zo'n punt maar misschien dat ik het als ik ouder ben en kids uit huis zijn wel weer een punt ga vinden en dan wil dat ze die dag aan me denken gewoon omdat het nu eenmaal die dag moederdag is ook al is het commercieel en bedacht, dan wil je ook niet een van die moeders zijn die die dag niets hoort van haar kids toch? Dan zit je daar met je feesthoed en rode neus beetje droevig te wezen in het bejaardenhuis. Wat doen ze die mensen toch aan in die bejaardenhuizen?
In Amerika is een vrouw op straat doodgeschoten, een man kwam op haar af en vroeg een sigaret, toen ze die niet wilde geven schoot hij haar door haar hoofd, haar man en 9 jarige zoon stonden ernaast. Om een sigaret...???
De griezel opa uit Oostenrijk heeft 5 jaar lang aan de kelder gebouwd voordat hij zijn dochter erin opsloot en misbruikte, 5 jaar lang wist hij dus al dat hij dit ging doen, zijn kleinkind heeft hij ook misbruikt. Kan iemand die man even extra lang en langzaam martelen??
Marco Borsato geveld door een tekenbeet. Dit is het laatste nieuws van vannacht 2 uur 47 inmiddels....
Nou ik ga maar weer eens mijn bed in , een nieuwe poging wagen om wat te slapen, boek erbij dat helpt meestal als die benen zich maar rustig houden dan wil het misschien wel lukken.
Welterusten!