28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

I don't get it


Er is iets wat me compleet ontgaat, ik snap het niet.

Het is een dagelijks voorkomend iets en ik heb al meerdere vrouwen in mijn omgeving gehad die het hebben meegemaakt.
Men ontmoet een man, man zit nog in een relatie, man beloofd bij vrouw weg te gaan ( sommige doen dit sommige niet) , die man gaat dus vreemd met die vrouw.
Dan gaat ie uiteindelijk voor zijn vriendin en dan denken die vrouwen dat ie bij haar wel trouw zal zijn?? Jahaaaaa tuurlijk, de eerste maanden misschien jaren wel.
Uiteindelijk gaat die man bij zijn 2e vrouw ook vreemd.
Wat is het nou dat die vrouwen denken dat hij dat bij hun vast niet zal doen? Dat snap ik nou niet. Een man die dat zijn vrouw aandoet na jaren huwelijk, doet dat bij een tweede nog eerder want hij heeft er aan geproefd en die spanning en dat gevoel dat wil ie weer en nu eerder dan de eerste keer. 
Maar nee hoor, telkens weer denken die vrouwen bij mij doet ie dat niet, dat deed ie bij haar want zij is dit of dat en dat huwelijk was niets meer... Dat zegt hij tegen jullie ja,  vaak is er met dat huwelijk niets mis en zit hij in een vette midlifecrisis of quartercrisis (schijnt ook te bestaan, gebeurt al eerder rond 35-40 jaar) of het kwam toevallig op zijn weg en is gezwicht maar dat gebeurt dus nog wel een keer.
Die vrouwen moeten eens beseffen dat ze niet ZO speciaal zijn of geweldig dat hun dat niet gebeurt....het kan nl iedere vrouw gebeuren en van de ene in de andere relatie stappen is gewoon funest dat werkt niet, en is altijd bijna gedoemd te mislukken (uitzonderingen daargelaten).

Onderzoek heeft dit dus uitgewezen en ook dat mannen die vreemd gaan ; als die hun vrouw niet binnen 3 maanden verlaten dan gaan ze nooit meer weg. Maar 1 op de 100 mannen vertrekt na 3 maanden nog bij zijn vrouw. ( jaja vrouw met getrouwde man,  ik hoor je denken dan ben ik die 1 op de 100 vast, nou niet dus, wakker worden!!!!! )


We zijn net teug van concert van Madonna de Sticky & Sweet Tour.
WAUW
Wat een vrouw, wat een show en wat een super concert was dit.
Ik ben er helemaal weg van.
Dit is echt een geweldige vrouw, een en al professionaliteit, net 50 geworden maar ziet er uit als 20 echt waar.
En de muziek was echt 
Geweldig !!!!!