28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Architect/Weert/Yoni


Gisteren zijn we een hele ochtend bij de architect geweest, bestek wordt gemaakt en dus moeten er keuzes worden gemaakt, wil je houten vloeren, natuurstenen vloeren dat soort dingen werden besproken, moet er wel of geen deur komen daar of daar, wil je een schouw of ingebouwde open haard etc etc. Van 9 tot 13 uur zijn we bezig geweest en alles is nu beslist.

Het enige waar we nog een vraagteken hebben is de woonkamer: houten vloer of natuursteen.
Maar daar hebben we nog de tijd voor om dat te beslissen.
Aannemers worden nu gezocht, offertes gemaakt en dan als het goed is begint de bouw rond oktober ergens. Men moet een jaar tellen ongeveer, wat dus inhoudt dat we volgend jaar ergens rond november/december zullen gaan verhuizen... Wij dachten nog dat we de zomer wel zouden halen maar dat blijkt toch een beetje te kort, dus een paar maanden later, ach het maakt ook niet uit. Ik zie het huis al helemaal voor me en woon er al in. We weten precies hoe het moet worden en weten ook precies wat we willen dus dat is niet zo moeilijk.
Nu moet het alleen nog even gebouwd worden.
's Middags naar Weert eerst even naar mijn moeder (pa zit in Namibie) en erna naar mijn zusje, was weer heel erg gezellig en veel te kort natuurlijk. Maar we wilden op tijd terug zijn voor Yoni die om half 12 thuis kwam van zijn feestje. Eigenlijk zou hij blijven slapen maar na een weekend Vlieland van laat naar bed, twee halve finales voetbal, 2 feestjes (deze week allemaal) dacht ik dat hij beter eens thuis lekker kon uitslapen, zusjes weg dus lekker rustig! Om 11 uur rolde hij ook pas uit bed , dus ik ben blij dat ik dat goed heb ingeschat dat hij even moest bijtanken, vanavond ook een rustig avondje thuis met ons en morgen weer de finale voetbal (zijn pa komt dan met ons hier meekijken) en dan maandag op kamp naar Schiermonnikoog met de hele klas. Daar zal heel weinig geslapen worden denk ik zo dus een beetje rust kan hij nu wel gebruiken. En het is ook eens lekker om je zoon thuis te hebben en eens te kunnen genieten van hem. Gelukkig wordt het heel erg warm deze week en zullen ze dus schitterend weer hebben op Schier, heel wat beter dan Nino die vorig jaar heel veel regen heeft gehad.
Nu even lekker de stad in nog wat dingetjes halen om hem mee te geven op kamp.