28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Nyah 7 jaar
Mij lieve dochter Nyah wordt vandaag 7 jaar!!!

Van Harte Gefeliciteerd meissie.
7 jaar alweer, wat gaat het snel zeg!
Je kan al lezen en schrijven en bent lekker bijdehand. Je doet het goed op school , zit op judo en hockey en vind alles heel erg leuk. Waar je erg goed in bent is in kaarten en skaten.
Ik hou van je lieve schat! Fijne verjaardag!

Ook Gefeliciteerd: Rik en Monique die vandaag ook jarig zijn.

Corpus

Gisteren naar Corpus geweest met de kids. Groot mooi gebouw waar je bij de knie naar binnen gaat en dan een reis door het menselijk lichaam maakt.
Ik heb er gemengde gevoelens over, had er meer van verwacht en dacht dat het speelser en interessanter gebracht zou worden voornamelijk meer gericht op kinderen.
Dit is niet het geval, je krijgt een koptelefoon op (waardoor je zelf ook niet meer met de kids kan praten en dingen uitleggen) en een meneer vertelt je dan alles over het menselijk lichaam, voor een volwassene te simpel maar voor een kind te saai. De reis duurt een uur en het is zo saai vertelt dat de kinderen afhaken na 20 minuten vooral de kleinere, misschien toch meer iets voor 12 jaar en ouder. 
Ik dacht alleen maar in het gebouw als hier brand uitbreekt dan zijn we gewoon met zijn allen lekker verbrand want het is een doolhof van gangen en verdiepingen en alles in het donker.
Ach de kids waren nog best enthousiast en hadden een leuke middag gehad. Ik denk dat Corpus nog veel verbeteringen zal moeten treffen willen ze mensen en vooral kinderen hier blijven boeien.