28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kerst


Ik heb voor het eerst dit jaar GEEN boom.

Elk jaar denk ik: dit jaar geen boom, maar elk jaar doe ik het dan toch weer omdat ik vind dat dat nou eenmaal bij kerst hoort. Dit jaar doe ik het niet, echt niet, heb 2 grote potten op voet weggebracht naar de bloemist en die maken daar een kerst iets in dus daar blijft het dan ook bij dit jaar, veel kaarsjes dat dan weer wel maar die staan er altijd al. Heb wel al alles gekocht om met de kerst de tafel helemaal mooi aan te kleden en dan in de ochtend echt voor de kids met rood en wit en veel sneeuw- en kerstmannen en voor 's avonds wat sjieker. Ik heb echt geen plaats voor een boom, dan moet ik al dingen weg gaan zetten, en dat is dan weer een probleem, want geen plaats om dat wat ik weg moet zetten dan weer ergens te laten, ja we puilen uit dit huis..... letterlijk.

Dus jammer maar helaas geen boom dit jaar. Gelukkig hebben we geen boom nodig voor de gezelligheid want de gezelligheid komt uit ons, mwaawhoeaahhahaaa. Als we weer een ruim huis hebben komt er weer een boom maar tot die tijd......ff niet.

De kerstcd speelt wel al de hele dag dus ik ben wel helemaal in de christmas spirit.Voor mij blijft de ultieme kerstsong toch nog altijd Wham met Last Christmas.....de clip is geweldig! Ik was een jaar of 16 toen de clip uitkwam en zag mezelf al helemaal door de sneeuw rennen met George...niemand wist toen nl nog dat hij homosexueel was.

Dit jaar ren ik met mijn eigen G door de sneeuw gelukkig en dat is duizenden malen romantischer dan de clip.

Klussen


Gisteravond de gordijnen eraf getrokken , ik kon ze niet meer zien, niet meer zien hangen!!!! Was het zat, die vieze vitrage, die nooit goed hangt, die nodig gewassen moest worden, die rommelig uitziet, die me het gevoel geeft dat ik opgesloten zit, dus weg vitrage!!! Ik heb nog nooit vitrage gehad in een enkel huis, maar ja als je dan in het centrum woont waar iedereen voorbij loopt en je dus min of meer in een vitrine leeft/woont moet er wel wat anders komen als je geen vitrage meer hebt...........plakplastic was het idee maar dan kan je zelf ook niet meer naar buiten kijken en word je helemaal claustrofobisch. Luxaflex dan maar, snel naar de winkel , snel naar huis en minder snel opgehangen. Als je dan toch bezig bent dacht ik ga ik de ramen ook maar meteen wassen, zo gezegd zo gedaan maar als je dan de binnenkant hebt gedaan en de buitenkant is smerig ......... je snapt hem al. Eigenlijk komt hier een bedrijf de ramen wassen maar je weet nooit wanneer en ze komen ook niet vaak genoeg eigenlijk. Dus ik stond hier om 20.30 uur gisteravond de ramen te wassen buiten. Schijnbaar is dat niet normaal om de ramen te wassen als het donker is en vriest want mensen keken, riepen en bemoeiden zich ermee. "Heb je wel warm water want het is koud buiten" "Jee nu nog ramen wassen? " "Pas maar op dat je niet bevriest of het raam haha" Duh............ Ik was nu eenmaal in een overactieve bui en dan moet ik het meteen doen, kan niet wachten, als ik om 2 uur 's nachts op het idee kom (wat nog nooit is gebeurd hoor) dan doe ik het ook, geduld is niet mijn sterkste kant helaas. En je moet dingen doen als je er tijd voor hebt toch??? Kijk, ik heb alleen de woonkamer gedaan eigenlijk moet je dan het hele huis doen maar daar had ik nou net weer geen zin in. En de bovenste raampjes ook niet want ik had geen ladder, nog een stoel, mee naar buiten genomen en was (dat dan weer wel) te lui om die weer binnen te gaan halen. Misschien doe ik dat vandaag of morgen nog wel even als ik tijd en zin heb dan hè? Of volgende maand want ik heb dit soort dingen vooral eens per maand, menstruatietijd, dan poets en doe ik toch, de lekkerste maaltijden bereidt ik dan en het huis blinkt aan alle kanten. Maakt niet uit waardoor het komt ik heb weer mooie ramen en strakke luxaflex, nu de zitkamer nog, die doen we ook maar meteen vandaag of morgen nu de hormonen nog door mijn lijf gieren.