28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Dinsdag die op maandag lijktIk heb vandaag een maandag gevoel maar het is dinsdag ,zou ik morgen een dinsdag gevoel hebben ?

Gisteren kwam ie ze brengen mijn ex , de kinderen.
En ze waren STRONTVERVELEND geweest 4 dagen lang bij hem .
Ineens waren die 4 kinderloze dagen nog relaxter dan ze al waren want wat deed het me goed dat die pubers zo STRONTVERVELEND waren geweest bij papa.
Want meestal zijn ze dat nl alleen bij mama : strontvervelend .
Maar nu had papa er ook van mogen genieten en hij was niet blij.
En ergens vond ik dat niet eens zo heel erg omdat er bijna gedacht word dat ik overdrijf omdat ze bij hem meestal lief leuk en aardig zijn gelooft men mij niet als ik vertel hoe strontvervelend ze zijn maar nu , ja nu moet ie het wel geloven want ze doen het dus ook bij hem.

Ik schrok toen ik mijn ex zag trouwens , hij lijkt op een geit , hij heeft een sik , een lange , nu weet ik dat mannen met baarden helemaal hot zijn op het moment en Brad Pitt ook een sik heeft maar ja ....dat is Bratt Pitt.


Iets heel anders:
Ik verkoop in mijn webwinkel KIKA beren.
Dit doe ik omdat ik iets voor het goede doel wilde doen , men geen vrijwilligers meer nodig had, dus dacht ik dan ga ik helpen KIKA beren te verkopen.
Ik die beren opgehaald , gefotografeerd, op de site gezet , als tig beren verkocht en sleutelhangers , weer nieuwe beren gehaald , ik verdien er 0 euro mee , heb er eigenlijk alleen maar werk mee en kosten want ik betaal er btw over .
Enfin alles voor het goede doel en wat happens?
Ik krijg telefoon van KIKA want ik mag de beren niet meer verkopen alleen "echte" winkels mogen het en de steunpunten . En de steunpunten (dit zijn vrijwilligers) die vinden het niet leuk dat ik die beren verkoop via mijn winkel want de mensen moeten ze bij hun komen kopen.
En dus mag ik omdat een aantal egootjes gekwetst zijn geen KIKA beren meer verkopen .
Dus ik zei oké kom maar halen dan die beren, nee die ik nog heb mag ik wel verkopen maar erna niet meer.........
Ik snap het niet, ik snap niet dat we niet gewoon allemaal kunnen bijdragen aan het goede doel, dat hier ego's in het spel zijn bij een goed doel, het gaat mijn pet te boven .
Enfin ik ga dus mijn laatste KIKA beren verkopen en dan is het over en uit met de kikaberen.
Jammer, heel jammer, want ze deden het heel goed en dat was toch alleen maar goed voor het doel .