28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

7 kinderen

Vanavond was mijn soulmate op cursus en heb ik dus een dienst ;) alleen gedraaid.
7 kinderen alleen is nog te doen ook, eerst eten, erna allemaal om de beurt in bad of douche, 2 manden was gestreken, kleintjes naar bed brengen, nog wat dingen doorgenomen met ze, overhoren voor proefwerk........het ging allemaal.

Kapper


Ik heb een dagje kapper gedaan vandaag. Om half 10 was ik er en om half 3 was ik klaar.

Ja het was een zeer relaxed dagje kan ik zeggen 5 uur lekker gezeten, 3x gelegen ook om mijn haar te wassen... 3x????? Ja, want de eerste keer was ik roder (op zijn kappers: koper) dan Chazia Mourali, Pippi Langkous en Kim Lian samen. Ja, ´klein´ foutje met de tubes, stomme fabricant die zijn pigmenten veranderd of zoiets. E mijn hele jeugd ging ik al door het leven als een Pippi Langkousje en caraval ga ik niet vieren dit jaar dus nee.

L, een hele lieve meid, ging het voor me oplossen dus een ander kleurtje eroverheen......weer wassen, masseren.......handdoek eraf..........OEPS..... een beetje donkertjes met een rode gloed, veel te donker voor mij, dus L even geduldig en vriendelijk nog steeds ging toen voor de derde keer aan de slag............wassen (beetje pijnlijk na 3 verfbeurten), masseren....uh laat maar..........handdoek eraf............Hmmmmm............fohnen.......Hmmmm lijkt er meer op..........met heel veel geduld en onder lekker kletsen is het allemaal nog goedgekomen gelukkig. Mijn haar is schoner dan schoon na 3 uitgebreide wasbeurten en het zit er nog op , ook wel fijn want ik was bang dat er niets meer van over zou zijn of nog erger ik zag het haar al uitvallen en kale plekken , ieeeee.

Het was natuurlijk niet leuk en normaliter zou ik woest zijn geweest en eens lekker te keer zijn gegaan maar L is een scheet en het was ook nog eens erg lekker om eens 5 uur niets te doen.