28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Gouwe ouwe

Puur jeugdsentiment is dit, ik woonde in Parijs en ging heel veel stappen en overal werd dit nummer gedraaid.

Womack And Womack - Teardrops

Ja hoor


Het is weer eens 1.12 uur in de nacht en ik ben weer topfit.

Zou nu best een potje willen scrabbelen (maar iedereen slaapt hier in huis) , lekker gaan shoppen (winkels zijn dicht helaas), lekker gaan wandelen (alleen midden in de nacht... nah toch maar niet).
Ik zit dus achter mijn pc, heb al van alles bekeken op tv, mijn planning bijgewerkt, een nieuwe agenda ingevuld, etc etc.
Slapeloosheid, een familiekwaal, mijn oma had er last van, mijn pa en nu ik dus ook.
Geweldig.
Ik leef lekkerder 's nachts dan overdag, vaak ben ik overdag moe  maar na 8 uur 's avonds ben ik het vrouwtje. TOP fit,  wakker, bruisend van de energie. Een echt nachtmens.
Ik ben vanavond nog wel met M en hond Bettie een uur gaan wandelen, stevig doorwandelen en kletsen van 7 tot 8. Maar ook daar word ik niet slaperiger van.
Warme melk maar weer en een slaaptabletje. Onschuldig slaaptabletje hoor, je kan ze zonder recept krijgen, niet in NL weliswaar maar in Frankrijk maar ze helpen wel. Ik probeer ze zo min mogelijk te slikken omdat ik niet verslaafd wil raken aan die dingen. En ik ben ook niet zo van de pillen eigenlijk.
Hoe minder hoe beter.
Mijn lief ligt al de hele avond te zweten als een otter en dan heeft ie het weer ijskoud, griepje denk ik of zo, arme schat dus die zal ik maar niet gaan vervelen die heeft zijn rust nodig.
Waarom is er niemand wakker bah saai hoor zelfs de kroeg is dicht hier tegenover dus daar valt ook al niets te zien.
Het is koud vannacht, in het Zuiden daar waar ik vandaan kom is het -20 graden vannacht.
Ik heb hier de verwarming al de hele avond op 24,5 staan maar het is nauwelijks 21,5 graad hier binnen, werkt erg goed die verwarming of is het zo koud buiten dat de verwarming het niet meer aan kan?
Ik ga maar eens na de melk naar bed verder in mijn boek van Esther Verhoef, niet geweldig al zeg ik het zelf, leesbaar maar geen topper. Maar goed als je Stiegg Larsson gelezen hebt valt elke thriller in het niet daarna.
Jammer dat de man maar 3 boeken heeft geschreven en vervolgens is gestorven zo jong en zo'n goede schrijver.
Mijn ex (vader van mijn kids) staat op youtube (klik) hoorde ik van mijn zoon. Of ie dit leuk vind vraag ik me af, ach of je nu hier op de blog staat of op youtube dat is hetzelfde toch?
300.000 meer schaatsen verkocht dit jaar in een week tijd, niks geen recessie voor de schaatsfabrikant die heeft zijn beste jaar sinds lange tijd.
Ik ben van wit linnengoed en witte handdoeken, ik hou niet van gekleurde dekbedden of handdoeken. Wit is zo mooi, zo hotel , zo puur , zo schoon.
Wat ik dan weer niet fijn vind aan die witte handdoeken is dat ze na een tijd en vaak wassen niet meer zo wit zijn maar een grauwe gloed krijgen, hoe doen ze dat toch in hotels om dat allemaal zo mooi wit te houden? Tips zijn welkom.
Ik lul en lul maar hier maar ga maar eens melk maken warme en die opdrinken en dan lezen Esther Verhoef , had ik al gezegd dat ik het niet zo goed vind haar laatste boek?
Het is nu al 1.47 uur, om 2 uur ga ik weer terug naar bed. Welterusten allemaal !!!