28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Wat een week zeg

Mooi  die had ik woensdag gekocht in Baarn waar ik na 1,5 uur file eindelijk arriveerde, in NL kan je gewoon niet meer autorijden op de fiets ben je sneller....


Het was weer zo'n week, een week van 7 kinderen en topdrukte.
Ik die het beste gedijd in een omgeving die is opgeruimd en clean had de hele week een soort van adem in adem uit moment en dat dan enkele dagen lang...Zen Ilse ZEN.
Nou gisteren was ik om 5 uur niet meer zen.
Helmaal niet meer zen en moest NIEMAND gewoon nog iets zeggen tegen me.
LEAVE ME ALONE
Als je me dan gewoon even laat dan is het meestal na een uur over. (lees dit goed kids !!!)
Het kwam gewoon door de enorme puinzooi in de ochtend in huis, de stofzuiger die de hele dag loeide en ik moest werken en telefoneren, een leverancier die eerst de verkeerde kisten levert en vervolgens belt een week geleden dat mijn pakket ergens in Duitsland is en die ze na een week nog niet gevonden hebben en toen bleek ineens dat het nu in Frankrijk is en dan moet dat pakket weer naar Denemarken om dan vervolgens naar mij te worden verzonden, gaat lekker zo, en toen nog een heel gedoe om een ander pakket van mensen die het gisteren echt nodig hadden wat niet kwam en vandaag komt en ik nu dus naar Frankrijk kan gaan verzenden , mijn hulp die me verteld dat mijn huis nog nooit zo smerig is geweest en vol zand en stof , visite onverwachts (heel gezellig hoor maar daardoor liep ik dus een dik uur achter) en een nieuwe Iphone die we niet aangesloten krijgen op Itunes, die weigert gewoon en dan een uur in de wacht staan bij de helpdesk om vervolgens na een uur te horen tuut tuut tuut, internet bankieren wat het ineens niet meer doet (gelukkig na een uur weer verholpen).
Enfin het was me ZO'N dagje na een mega drukke week...

Lief lag helemaal in een deuk want ik belde de bank.
En ik heb toevallig het nummer van DE GROTE BAAS van de bank , zijn 06 nummer.
Dus ik bel die man direct op zijn 06 nummer of ie me even een kopie afschrijving wil sturen en kijken naar mijn internet bankieren en dat ging zo:
"Hee jack kan je mij even een kopietje sturen van mijn laatste maand en kijk eens even snel naar mijn internet bankieren dat doet het niet en MOET het gewoon doen nu vandaag nog."
Hij zei: "Oké, ga ik doen."
Mijn lief zat naast me bek open en keek me aan...
"Bel je de grote baas daarvoor op en commandeer jij die man? Die man doet dit werk al honderd jaar niet meer daar heeft ie AL zijn personeel voor en jij belt HEM op voor een kopietje?"
"Uh ja...??? Hij doet het toch, wat is daar nou erg aan?" (de beste man had ook kunnen zeggen bel maar een ander ik vroeg het netjes)
Lief vond het echt hylarisch , zijn verbeelding sloeg op hol en hij zag de grote baas in the middle of een vergadering zitten over wel of niet overnamen DSB Bank en dan wordt ie gebeld door Ilse voor een kopietje........
Nou ik zie het probleem niet , wel dan?
Ik ga die kantoorklerk niet bellen want die snappen het niet, moet ik honderd keer uitleggen hoe en wat, hij (de grote baas) snapt me meteen , belt ws ook die kantoorklerk maar dat is het verschil mensen.
Nu zorgt die kantoorklerk wel dat mijn internetbankieren binnen een uur het weer doet en dat dat kopietje vandaag nog op de bus gaat want het is immers de grote baas (die normaal nooit met hem communiceert) die hem belt en dan rennen ze , daar zijn ze bang voor, want voor jou honderd anderen kantoorklerken natuurlijk en dus doet alles het weer, binnen een uur :) en daar hou ik van van efficiëntie en snelheid .
Van mij zijn ze veel minder onder de indruk en belandt mijn geval op een stapel.
En ik wil niet op een stapel op een dag als gisteren dus maakt het me geen drol uit dat de GROTE baas misschien in vergadering zit, ik ben nog altijd zijn klant en die wil wat ....en had ie maar ervoor moeten zorgen dat ik zijn 06 nummer niet heb dan had ik ook niet kunnen bellen .

Zo en vandaag belooft weer een leuke te worden, druk druk druk maar ik heb echt even de tijd genomen om alle blogs bij te lezen, en dit logje te schrijven , morgen de kinderen naar hun pa brengen voor een week (halleluja, ja ik ben blij een week geen kids pfff wat een ontspanning) en nu snel snel aan de slag....
Fijn weekend mensen !!


Ik vind het wel een stunt hoor, en als student heb je weinig geld dus moet je slim zijn...Studenten eten maanden gratis

Door Bart Mos
UTRECHT -  Vele honderden studenten in Groningen, Utrecht en Breukelen hebben de afgelopen maanden bijna gratis gegeten via de landelijke thuisbezorgservice Just-Eat. Door de website justeat.nl te kraken, konden zij voor tienduizenden euro’s aan pizza’s, sushi en shoarma bestellen en telkens met slechts één cent afrekenen.

    De pizzafraude wordt bevestigd door directeur Laurens Groenendijk van Just-Eat. „Het gaat vooral om studentenclubjes van Nyenrode, Groningen en Utrecht. Zij hebben de afgelopen tijd voor zo’n dertigduizend euro aan eten bij ons besteld en vervolgens in het betaalsysteem de rekening teruggebracht tot bijvoorbeeld één of vijf cent.”

    Het bedrijf vermoedt dat de fraudemethode zich de laatste tijd heeft rondgepraat bij de universiteiten. „Het zijn waarschijnlijk de slimste jongetjes van de klas geweest die het lek in ons systeem ontdekt hebben.”

    Directeur Groenendijk zegt dat er momenteel met man en macht gewerkt wordt aan een betere beveiliging van het systeem. Maar vooralsnog heeft dat weinig resultaat. „Gisteren overkwam het ons opnieuw”, verzucht hij. Volgens Just-Eat hebben de studenten een gat in het internetbetaalsysteem Ideal gevonden. „Zodra ze een bestelling plaatsen en de betaling regelen, verhuizen ze naar een andere pagina op de website en zetten de eindafrekening op een stuiver. Dat bedrag wordt vervolgens door de bank bij de besteller afgeschreven.”

    De directeur zegt dat hij de betrokken studenten alsnog voor hun bestelling wil laten betalen.

    Just-Eat is naar eigen zeggen de grootste bestelservice van Europa. Alleen in Nederland werd afgelopen jaar al voor ruim tien miljoen euro aan maaltijden besteld via de website. „We vallen dus niet om door deze fraude”, aldus Groenendijk. Bij het bedrijf zijn ruim vijftienhonderd restaurants aangesloten.