28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Rennen en vliegen


De hele week ren en vlieg ik al, druk druk druk. Moet nodig mijn belastingaangifte bij elkaar zoeken en naar accountant sturen maar kom er gewoon niet aan toe. Tijd voor mezelf heb ik al helemaal niet. Hopelijk wordt de kerstvakantie wat relaxter en kan ik eindelijk eens naar de kapper dat is alweer 3 maanden geleden geloof ik, ik moet nodig weer eens onder handen genomen worden. Vandaag weer een drukke dag en aan het einde van die drukke dag naar Weert, nog even naar mijn zusje haar nieuwe huis wat ik nog niet geheel ingericht heb gezien en naar mijn ouders en dan vrijdag is DE dag dat mijn huis officieel van eigenaar veranderd. Ik heb zojuist nog even de bladen gekopieerd want mijn woning heeft 1x in de VT Wonen gestaan in 2001 en 1x in de Wonen Engelse Stijl in 2004, is toch leuk als je als nieuwe eigenaar die publicaties hebt, denk ik. Mijn kinderen gaan allemaal logeren vanavond en alhoewel ik weet dat ze stuk voor stuk bij geweldige mensen zijn vind ik het toch raar, de enige keren dat ze niet bij me zijn is als ze bij hun vader zijn en dat is voor het gevoel toch anders als allemaal tegelijk bij vriendjes en vriendinnetjes en ik ook nog ver weg ben, mochten ze heimwee krijgen, wat ik niet verwacht, maar je weet maar nooit, toch? Ach, dat zal het moederinstinct wel zijn en vrijdag als ze allemaal weer thuis zijn en lekker luidruchtig en vervelend vraag ik me vast af waar ik me druk over maakte en of ze niet nog een nachtje hadden kunnen blijven logeren. Janssen gaat mee naar Weert want die gaat al een week logeren als we in New York zijn. Rennen nog vandaag en morgen huis inspectie en overdracht en dan pffffff relaxen, lekker schaatsen met de kids dit weekend, kinderfeestje van Yoni zaterdag, gewoon lekker genieten met de kids. En me dit weekend maar eens gaan verdiepen in het pokeren want binnenkort gaan we een avondje pokeren bij vrienden en je wil toch niet helemaal debiel overkomen. En natuurlijk die belastingaangifte, dit weekend ga ik het doen echt! (hoop ik)

Tassen


Tassen tassen tassen. Ik ben verslaafd aan tassen en als ik 1 modetrend echt volg is het de tassen. Deze winter is de trend: groot middelmaat of envelop tas. En de kleuren bruin, zwart of zwart lak.

Met deze laatste moet je oppassen en echt sjiek gekleed gaan anders ziet het er al gauw goedkoop uit. Tassen moeten van leer zijn , nepleer kan echt niet. Je kan beter 1 echt mooie tas hebben van leer dan heel veel nepleren. Kleuren zijn uit, dus groen, paars etc kan echt niet meer is zoooo Last Season. Bruin heb je van beige tot donkerbruin en alles kan. Tuurlijk is het nog beter 1 designertas te hebben. Die blijft ook tijdloos vaak. Oké kost een paar centen maar dan heb je ook wat en over 10 jaar is ie nog actueel en anders komt ie wel weer. Louis Vuitton is zo'n voorbeeld van een tijdloze tas. Wat ook een prachtige tas is op dit moment is de Uggs tas (van de bekende Uggs), die trouwens ook prachtige jassen heeft dit seizoen.

Als je kijkt wat sommige voor tassen hebben en de hoeveelheid hadden ze voor dat geld allang en breed 1 mooie designertas kunnen kopen die als je hem zat bent zijn geld ook nog opbrengt op ebay. Tegenwoordig kan je ook tassen leasen zodat je elke week met weer een anders designertas kan rondlopen dus geen excuus meer om met een goedkoop hematasje te lopen. Ze hebben echt alle merken, Louis Vuitton, Dior, Chanel, Delvaux, Mulberry, Gucci, Prada, Chloé, Marc jacobs etc etc.....