28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Druk


Ik heb gewoon geen tijd mensen

Geen tijd om bij jullie te lezen
Het komt echt, ooit, het komt ergens weer .... het is dus geen desinteresse echt niet !
Ik loop nu gewoon een week achter met de winkel en daar ben ik nu dus druk mee want ik wil mijn klanten niet teleurstellen en ik moet veel nieuwe dingen fotograferen etc.
Dan is er nog heel veel achterstallige mail te beantwoorden.
Heb ik nog kinderen uh sorry monsters die ook moeten eten en die schone kleren nodig hebben dus gewassen moet er ook nog en gestreken.
En dan manlief die aandacht nodig heeft natuurlijk.

Ik kan wel even vertellen dat Elvis, je weet wel die kleine schijtmachine die hier mijn hele tapijt volscheet elke dag......nou die kleine Elvis, die is dus gewoon vanaf dag 1 zindelijk daar he, daar in zijn nieuwe huis.
Meneer doet alles , ALLES, in de kattebak , het kleine rotmormel.
Hersenen zo groot als een erwt maar zo verduveld geslepen die kleine .
Enfin ik ben blij, ik denk dus dat Elvis niet gelukkig was hier en dit deed uit gebrek aan aandacht of rebellie......en daar is ie gelukkig want hij loopt die kleine van 1 de hele dag achterna en eet alles op wat die kleine laat vallen . Verder mag ie in bed bij die mensen slapen, eet mee aan tafel 's avonds.......
Elvis is een prinsje geworden en dat bevalt hem dus wel dat leven en dus schijt ie in de kattebak.
Zucht.

Oh enne die monsters van mij die weten nu dat ik niet meer tolereer dat ze elkaar de huid vol schelden de hele week , als ze dat doen gaan ze naar papa het weekend. Dat heb ik met ex afgesproken en dat is geen straf voor hun dat ze naar pa moeten maar om mij te ontlasten want ik kan er niet meer tegen dat die twee oudsten schatjes van me de hele week ruzie maken.
En het helpt tot nu toe want het is een stuk rustiger.....want naar papa is wel leuk maar elk weekend is minder zeker als de kids van G wel gewoon hier zijn daar willen ze bij zijn en dus is dit een goede vondst geweest. Ook hebben we gezegd dat ze van Harderwijk naar Weert met de trein moeten dan , ALLEEN , met zijn tweetjes en dat , denk ik , maakt ze bang.
Goed zo , rust in huis denk ik dan maar....

Deze week cito toets voor mijn meisje , die die niet wil leren , die geen nerd wil zijn, die het nut er niet van in ziet dat je geschiedenis leert omdat het toch geweest is.... nou die meid is niet zenuwachtig , heeft nergens last van, omdat ze alleen maar ziet dat ze NA de citotoets gaan bowlen en dat is pas belangrijk, donderdag bowlen , en ja dat je daar eerst 3 dagen citotoets voor moet doen is een nare bijkomstigheid maar donderdag...dan gaan we bowlen , that's FUN !!! En je mag kauwgom eten tijdens de citotoets dat is COOL...
zucht
dit beloofd !