28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Zondag


Vandaag was een warme dag : een heel warme dag.

Tot een uur of 5 had ik nergens last van maar ineens als bij donderslag (na 1 glas witte wijn) was ik bevangen door de hitte.

Het was ook een rustige dag, mijn 2 oudsten waren bij de Sypel. 
Er was eurozwemmen , dwz muntjes opduiken uit het zwembad. 
En je kon met je hond zwemmen, ook leuk. Dit omdat het de laatste dag was dat het zwembad geopend was en nu volledig gerenoveerd wordt.

De hond heeft het zwaar gehad zoveel warmte kan hij niet tegen , lijkt me dus geen goed idee dat we haar mee op vakantie nemen naar Zuid Frankrijk of zo.

We hebben net gegeten, mijn dochter is nog met S en haar vriendinnetje Iris bij de hockey BBQ, Nyah nu maar even douchen, haren wassen en vroeg naar bed want morgen begint het weer: SCHOOL. Pfffff niks aan zo saai maar helaas 6 weken vliegen voorbij.


Vrijdag
Vrijdag gingen we naar het maisdoolhof, eenmaal daar aangekomen in Voorthuizen vonden onze kinderen het allemaal te kinderachtig en iets voor kleine kinderen maar toch echt niet voor stoere mannen... Oke toen zijn we dus maar naar Garderen gereden naar IJssalon  IJstijd. Toen iedereen zich te goed had gedaan aan een heerlijke ijs zijn we naar de Schaapskooi gereden, hebben daar wat gewandeld, rondgekeken en gewacht tot de schapen binnen kwamen.

Dat was een mooi gezicht : de 3 honden die de hele kudde mooi in een keer de schaapskooi binnen drijven.
Hier nog enkele foto's van onze schapen, met oa het zwarte schaap , het schaap met de vijf poten en het schaap met de bokkepruik .