28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Kleuter spoorloos

2007 toen ze nog gewoon plat was....

Ik had drie kinderen, drie schattige kindertjes.
Drie van die kleine schattige kaboutertjes die alles zo lief en leuk vonden aan mama.
Die de hele dag knuffeltjes wilden en kietelsessies, die het uitgilden van plezier en ook heel erg zielig konden kijken en huilen als ze au hadden gedaan.
Van die kindertjes die geen baby meer zijn maar wel het babyvet nog hebben. De middelste was een kleine dondersteen met een hele dikke bos haar die elke kapper gek maakte , een kleine schattige eigenwijze kleine drol.

En nu komen er ineens 2 dingen uit mijn dochter , 2 van die bobbels, terug jullie , wegwezen , veel te vroeg, waar is dat lieve schattige kleine meisje met dat babyvet gebleven?
Ik wil dat meisje terug die ik altijd na het bad in haar billen beet en dan gilde ik "wat een lekkere billen die ga ik opeten" en dan gilde zij nog harder en lachte zo hard dat ik er spontaan dan ook weer een lachbui van kreeg, dat kleine meisje die naar Zwitsal rook de hele dag, die van die leuke schattige kleertjes aan had.
Zo heb je een kleuter en zo heb je een meid die een BH aan heeft, die het liefst (mag niet ho even ze is 11) met make'up op naar school gaat, die hakken wil, die laatst vroeg mag ik naar de disco, die echte parfum op doet (Zwitsal is zo kinderachtig) , die smst als ze op de wc zit en het papier is op naar alle !!! gezinsleden of ze even een nieuwe rol kunnen brengen, die opruimen uit haar woordenboek heeft geschrapt , die douchen echt zo dom vind: elke dag is HE-LE-MAAL niet nodig, die een piercing wil maakt niet uit waar als er maar ergens een piercing zit, die als het dan niet mag de piercing dan maar een tattoo neemt,  die elke dag een nieuwe sport bedenkt die ze wil doen, die ook elke week een nieuw instrument wil leren, die de pianolerares zo ver krijgt dat ze ipv pianoles gitaarles krijgt, trompetles na 2 maanden toch niet zo leuk vond als ze dacht, die zulke lange benen  en armen heeft dat het slungelig overkomt, die schreeuwt dat ik een STOMME OUDERWETSE moeder ben die NIKS begrijpt, die haar eerste BH heeft gekocht, helemaal zelf, in haar eentje bij de HEMA, die een nieuw kapsel wil, die vast soon ongesteld gaat worden, die ons dan helemaal gek gaat maken denken wij , die voor het eerst naar het zwembad ging en meteen verkering had met een volgens haar jongere zusje Amerikaan maar het bleek een Marokkaan te zijn, die last heeft van plotselinge doofheid als we nee zeggen , die haar broer tot wanhoop drijft, die bang is in het donker, die van zoet zoeter zoetst houdt en alles wat groen is maar smerig vindt, die elke dag om een ijs vraagt, die ook heel erg lief kan zijn en je kan helpen als ze er zin in heeft.
Die dochter waar die 2 dingen uitgroeien dat is me toch portret maar wel een MOOI portret en een portret waar ik zielsveel van hou maar die me ook tot waanzin kan drijven!
Help mijn dochter heeft een BH.
Ik zat in bad en had weer een geweldig blogje klaar (in gedachten) maar ja zoals ik al zei was het weg toen ik eruit kwam dus wat ik hier nu moet schrijven?
Ik weet het gewoon niet.

Ik kan schrijven dat ik vannacht naar de wc ging en de deur die ik open had gelaten van de badkamer dicht was, wat ik creepy vond want ik was heus de enige die nog in die badkamer was geweest.
Of dat ik daarna een uur wakker lag, te malen hoe dat nou kon en ik een rare geur rook en nee dat was niet manlief naast me die een scheet had gelaten.
Of dat ik vanochtend toen ik eruit moest om half 8 pas echt lekker sliep en ik dat zo verschrikkelijk irritant vind dat ik het meest lekker slaap tegen de ochtend, tegen de tijd dat ik eruit moet.
Of ik kan natuurlijk schrijven dat ik EINDELIJK eens ben begonnen in het boek Weg Van Lila van Patrick van Rijn en dat ik zijn tweede boek ook al heb klaarliggen Vaderstad om er meteen achteraan te lezen, iedereen heeft die boeken al gelezen, ik niet.
Of ik kan schrijven dat ik in hoofdstuk 1 al bijna was afgehaakt omdat het nogal KUT TRUT GEIL taal was en ik daar nooit zoveel mee heb, in een boek dan hè in bed met mijn lief is dat natuurlijk wat anders maar toch heb doorgelezen en er nu toch behoorlijk in zit . in het boek

Ik kan ook schrijven dat onze Max naar een vriendin is verhuisd zaterdag met een hele grote tuin hier vlakbij waar ie zich helemaal kan uitleven omdat het hier gewoon niet ging met Bettie, Max is een hond die veel beweging nodig heeft en buiten moet zijn en hier in het centrum van de stad en binnen was gewoon niet goed, we zullen hem missen maar kunnen hem altijd zien. Bettie is blij want die werd er helemaal gek van van die grote lubbes die steeds maar bovenop haar zat en haar geen seconde rust meer gunde.

Of dat ik helemaal blij ben met de vijgenboom , zo blij als een nylonfetisjist in een pantywinkel.

Of dat mijn zoon en die van G ook nog eens zaterdag kampioen zijn geworden met hockey.
Of dat ik zondag gisteren eindelijk het berghok eens heb opgeruimd en dat nu helemaal mooi schoon is en ik er weer in kan lopen, hoe fijn is dat.
Of dat dat ook echt het enige is geweest wat ik gedaan heb want de rest van de dag heb ik gewoon helemaal niks nuttigs gedaan alleen maar geluierd maar mensen wat was dat lekker.
Of ik zou kunnen vertellen dat ik het nog steeds heel erg koud vind en ik gewoon toe ben aan warmte.

Of dat ik niet op vakantie ga deze zomer maar nu toch al weer hevig aan het twijfelen ben en toch maar aan het zoeken ben naar iets leuks, iets warms, iets Frans want ik mis dat land zo na er al 2 jaar niet meer te zijn geweest.
Ja dat zou ik allemaal kunnen opschrijven en er een leuk blogje aanwijden maar de inspiratie is er niet , weggespoeld met het badwater.


KampioenMijn zoon is kampioen geworden zaterdag met hockey.
Meneer staat rechts in het witte shirt want fashion als ie is, rent ie zich meteen omkleden na de wedstrijd want wil er altijd leuk bijlopen natuurlijk ;)
Jammer dat het hele team weer uit elkaar gerukt wordt omdat er selecties gedaan worden , die ook heel eerlijk gedaan worden er is absoluut geen sprake van vriendjespolitiek *kucht nu heel hard*

klik op de foto en je vergroot hem.