28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com
Ik snap het niet , dames, leg het me eens uit.
Hoe kan het toch dat die dames van tv in plaatst van ouder alleen maar jonger lijken?
De zwaartekracht heeft totaal geen vat op ze , nee sterker nog, het gaat juist in plaats van naar beneden omhoog bij ze.
Hoe doen ze dat toch?
Ze beweren allemaal bij hoog en bij laag namelijk dat ze nog NOOIT bij een plastisch chirurg zijn geweest, echt nog NOOOOIIITTT, en kijken er echt zeer verontwaardigd bij , hoe durf je ze toch zo te beledigen.
Maar kijk bv eens naar Daphne Deckers, die is nog never nooit niet zo slank geweest als nu maar die oogleden die eerst nog wel een beetje hingen en die wallen onder haar ogen die zijn er niet meer, het gezicht staat superstrak zelfs als ze in Afrika "zonder make'up" bij de arme kinderen is.
En Irene Moors die is ook alleen maar strakker geworden, die staat op de Beau Monde, lijkt wel 29.
Kijk Patricia Paay (60 jaar jawel) die is zo klein dat begrijp ik nog dat die geen last van zwaartekracht heeft en die mond vol Amerikaanse tanden die zijn ineens gegroeit  daar is geen facing aan te pas gekomen hoor. Nu moet ik zeggen dat ik Patricia een heel leuk mens vind en dat ik hoop op mijn 60e er zo nog uit te zien wat ik betwijfel hoor met mijn 1.83 mtr (zwaartekracht kent mij wel) 
En Connie Breukhoven ja die lijkt een beetje op Hans Breukhoven en Mari van de Ven en Linda de Mol (I love Linda, maar die begint het ook al te krijgen) en die man die in Zeg 'ns AAaa speelde Hans Cornelissen (arme jongen hij ziet er niet uit) die hebben allemaal ineens hamsterwangen...... maar chirurgie?
Nee joh, gewoon gezond leven, goede crèmes, joggen, paar echtscheidingen en dat zie je er zo uit. Ik denk dat ze hetzelfde adresje hebben en dat die meneer de chirurg maar 1 trucje kent en dat is;  wangen opvullen tot je op Knabbeltje of Babbeltje lijkt maar de rimpeltjes zijn weg hoor,  daar kwam u toch voor?
De enige die het altijd van de daken roept dat ze naar de chirurg is geweest is onze Patty Brard en die zou het nu eens niet moeten roepen want die liposuctie die ze laatst gehad heeft, ik zie het niet hoor....die buik die is weg gezogen nou .... die is er nog steeds. Is vast de hamsterchirurg geweest, dat trucje heeft ie vast nog niet goed onder de knie, vooral  doorgaan met oefenen.

Ik denk dan,  mensen doe eens wat anders , ga niet naar die chirurg maar ga naar een andere die mensen geen hamsterwangen bezorgd of willen we nu ineens allemaal op Mari van de Ven lijken , hoop het toch niet zeg.
Ik ben absoluut niet tegen hoor, ik wil ook naar de chirurg als ik niets meer zie omdat mijn oogleden voor mijn ogen bungelen of mijn wallen op mijn schoenzolen hangen, tuurlijk .
Maar we moeten geen eenheidsworsten worden vind ik.
Linda moet nu stoppen voordat ze straks op Connie en Marijke Helwegen lijkt en de rest ook of ga naar een andere chirurg mensen, Madonna heeft toch ook geen hamsterwangen? Die ziet er echt nog flitsend uit en ja dankzij chirurgie maar who cares? Beter een beetje chirurgie en lekker in je lijf zitten dan als een craquelé poppetje nog de laatste 20 jaar van je leven doodongelukkig zijn. Maar in mate en alleen als je er zelf problemen mee hebt natuurlijk anders NIET DOEN.

O enne die Irene Moors die doet dit weekend in de TV Kantine de moeder van Jan Smit na in het Rad van Fortuin waar Carlo Hans van der Togt speelt en wat wil ma Smit winnen, waar gaat ze voor?
Juist ja dekbedden, ik heb een stukje gezien en vond het echt hylarisch gewoon.

O enne dezelfde bezorger kwam nog een pallet brengen en toen ik de deur opendeed, wat denk je dat hij zei? "Gelukkig zit je niet in bad" de viespeuk hoopte vast dat ik weer in bad zat, ja, ik zag hem wel kijken
pfffffffffffffffffffff

En voor de rest vind ik het echt heel erg voor Marco Borsato die in tranen zijn verhaal deed. De goedgelovige Marco was een beetje dom geweest en heeft al zijn geld toevertrouwd aan bandieten want dat zijn het tenslotte , bandieten als je zo met andermans geld omgaat. En Marco die zit nu diep in de shit en weet geeneens precies hoe diep.  20 jaar werken WEG.
Al zijn zuurverdiende geld ging regelrecht naar het bedrijf en hij kreeg een salaris .
Wie trapt daar nou in ? Marco toch jongen ....
Ik vind het echt zuur voor hem en ga een kaartje kopen voor de concerten die hij gaat geven in het Gelredome, daar wil ik bij zijn want de vorige keer ging ik niet en ik had SPIJT , zo SPIJT.
En nu ga ik.


O ja en die foto dat is de zooi in mijn woonkamer en de kerstboom die nog steeds staat en alles is vandaag gefotografeerd 
maar moet nu morgen echt opgeruimd worden en dan moet ik echt die kerstboom nog afbreken en die kleding doorspitten met de kids .
De armbanden Pink Ribbon die ik besteld had zijn binnen en een ieder die voor 100 euro koopt in de webshop krijgt er 1 kado bedacht ik me zomaar ineens want ja wat moet een mens met 25 armbanden???
Hij is geweldig en helemaal omdat je weet wat erachter zit.
En mijn dochter die kreeg vandaag een nieuwe fiets , zomaar ,  omdat ik in een superbui was en omdat dat ding van haar geheel verroest was en te klein en de meiden uit haar klas haar uitlachten (rotgrieten) en dus kocht ik een nieuwe fiets,  deze, een echte grote meidenfiets, en o wee degene die nog lacht...die sla ik persoonlijk in elkaar want ik moet ongesteld worden en dan moet je mij niet uit de tent lokken. Verder mocht ze ook nog een surprise ei en chocolade en koekjes bij de AH kopen want had ik al gezegd dat ik in een erg gulle vrolijke bui was ?? Nou ik was dus in een erg gulle en vrolijke bui en daar moet je van genieten want dat kan morgen zomaar voorbij zijn.


KLIK even op de foto zie je hem in het groot ...