28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Vakantie

Danique en Kyla Vandaag begint een week vakantie voor mijn kids. Gisteravond nog even lekker met de kleinste geknuffeld en gelezen een op een want een week is dan toch wel weer lang. "Mama kom je me nog een kus geven als je gaat slapen" vroeg ze. 
Toen ik om half 1 naar bed ging lag ze met open ogen in bed, kind zal toch niet zolang gewacht hebben? Enfin ze zei dat ze geslapen had maar nu wel dacht dat ik naar bed zou gaan.  Dus nog even een knuffelbui gehad en toen ging ze heerlijk slapen. 
Tassen zijn gepakt, ze gaan een week naar Weert naar papa. 
In die week gaan wij de sleutel krijgen van het huis en aan de slag, dus de tijd zal wel voorbij vliegen. 
Je kijkt heel lang uit naar zoiets en dan ineens is het er zomaar. Ik ben er helemaal klaar voor , heb er zin in. 
Vandaag eerst naar Weert, mijn moeder bezoeken met wie het steeds beter gaat maar met hele kleine stapjes vooruit en naar mijn zusje want haar dochter is jarig , 11 jaar wordt ze.
Mijn zus en ik zijn telkens samen zwanger geweest, bij de eerste scheelde het 6 maanden en bij de tweede 11 dagen. Over 11 dagen is mijn dochter dus jarig en wordt 11.
We kregen ook beide eerst een jongen en erna een meisje, bizar eigenlijk als je er bij nadenkt.
Ook was het geen afgesproken iets, puur toeval dat we samen zwanger waren.
Vandaag is dus Danique jarig , Gefeliciteerd !!!! Hieperdepiep.

Wat gaan jullie doen in de vakantie??


3 reacties:

Hier is het pas over een week vakantie en die staat in het teken van carnaval. Tja, niet dat ik nou zo'n fan ben, maar oudste en jongste vinden het steeds leuker worden. En vriendje is sowieso een carnavalsliefhebber.

13 februari 2009 om 11:59  
Anoniem zei

Grappig ik ben 3 x samen zwanger geweest. de eerste met mijn oudste zus en die schelen 6 weken. De tweede met beide zussen en die schelen 4 maanden en 4 weken en de derde met mijn jongste zus en die schelen 3 dagen, leuk hoor.

Groetjes Elise

13 februari 2009 om 13:01  
Anoniem zei

Ehhhh.... hier moet alles nog een week naar school! En dan is het Carnaval.... ;-) Ik bewaar mijn vakantiedagen echter liever voor als het straks een keertje mooi weer is! Bovendien.... ik ben niet zo'n Carnavalsvierder eigenlijk.... Hihihihi....

14 februari 2009 om 20:32