28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tuttemerull nieuws


Al weken wacht ik vol ongeduld op de kussens van Zusss en eindelijk zijn ze er....
Ik vind ze zooooooo mooooi mensen ben er helemaal verliefd op .
Wil je alles zien moet je even op KLIK kijken
Hier even een voorproefje:


Ja,  ik kan het toch niet laten, schrijven over de kids.
Nog 2 weken....dwz we hebben de eerste week overleefd , ja heus,  helemaal .
En dat het een drukke week was is zeker , het begin van de week was wat hectischer dan het einde van de week en de kinderen waren iets rustiger aan het eind dan aan het begin (gelukkig).
Nu nog 2 weken te gaan, regelmatig schop ik ze naar buiten en ze mogen dan niet meer naar binnen tot half 6 want hele dagen voor de X-box hoeft niet van mij , ga maar eens iets ondernemen.
Gisteren gingen er 3 jongens met de hond wandelen (stond zo op het schema hoor, dat doen ze echt niet uit zichzelf) en dat moet dan een half uur (het is immers maar 2x per dag).
Nou toen G even naar de Dirk liep stonden de heren daar met een blikje fris in de handen , zojuist gekocht bij de Dirk, en hond aan de lijn een beetje te chillen voor de uitgang. Jahaaaaaaaa dat is dus geen hond uitlaten hè heren...
dus mochten ze als compensatie gisteravond 1 uur de hond uitlaten, de hond had immers geen beweging gehad die middag want voor een hond is een half uur chillen voor de Dirk niet echt een geweldig uitje .
Nou dat vonden de heren echt BELACHELIJK want een uur is lang en wat moet je dan doen?, "WAN DE LEN heren" , je moet ze alles voorkauwen want wandelen kennen ze niet , dat doen ze nl niet op de Xbox: wandelen, dat is zo prehistorisch.
De meiden (middelste en vriendin I) vertelde ik dat er binnenkort een zwemvierdaagse is bij de Sypel , eerste reactie: "daar word je zo moe van"      
"DUH  ,  dat is ook de bedoeling stelletje luilakken"....
Morgen gaan ze de hele dag naar het pretpark en daar moet je veel wandelen , oh wat zullen ze moe zijn 's avonds, lekker,  kunnen ze mooi vroeg naar bed.
Ik heb even gecheckt hoe laat het open ging maar helaas pas om 10 uur want het zou toch geweldig zijn als het park om een uur of 7-8 al open was dan kon je ze lekker vroeg dumpen nu moet je wachten tot 10 uur enfin het is wel tot 20 uur open 's avonds dus ze mogen lekker tot sluitingstijd blijven , kunnen ze daar een gezonde hap (patat met) eten en dan meteen naar bed bij thuiskomst...ideaal , weer een dag voorbij...hmm even kijken wat een abonnement kost....is er een hotel in de buurt???  ;) ......Oh Family Fun pas hebben ze; onbeperkt toegang voor het hele gezin onder de 21 : moeilijke is dat je dan moet uitleggen dat je echt 7 kinderen hebt , ze denken nl in dit soort gevallen dat je ze wil neppen daar bij dat park , kijk voor ons is dat echt een geweldig iets zo'n pas natuurlijk met 7 kinderen heb je na 1 dag die pas al terug verdiend.
We zullen zien , kunnen ze mooi een keer of 4 per week naar het pretpark, wandelen....
;)