28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Mijn kidsDeze vond ik nog op de computer, 3 jaar geleden genomen op Kreta. (even op klikken dan zie je de foto in het groot). Wat een poepies he??


De eerste schooldag is weer begonnen.
Het is 9 uur en het is stil, heel erg stil in huis. Mijn dochters zijn weer begonnen op school en de oudste die ligt nog in bed die hoeft maar een uur naar school vandaag en pas om half 12.
Ik vind er niks aan de hele sleur, elke dag hetzelfde, het is weer begonnen.
Nu mag ik niet klagen want mijn lief die doet alles 's ochtends, vaatwasser uitruimen, ontbijt maken voor kids en hem, broodtrommels vullen en drinkbekers klaarzetten voor de pauze, kortom het hele ochtendritueel doet hij. Nogmaals bedankt schatje!
Het hele gezin is er inmiddels van overtuigd dat dat beter is , mama is niet zo vrolijk 's ochtends en niet zo wakker en die mag dus blijven liggen dat is een stuk relaxter voor alle partijen. 
Niemand heeft zin in een niet uitgeslapen stresskonijn meteen al bij het opstaan. 
Ik kom dus na alle drukte beneden als alles achter de rug is (mijn lief naar zijn werk vertrekt) en alleen de haren nog maar gedaan hoeven te worden van de meiden en te kijken of ze niets vergeten. Het is heerlijk, dat geeft me de tijd om op mijn gemak wakker te worden even bij te komen in bed en dan, als mijn humeur al iets is bijgetrokken van het feit dat een wekker mij gewekt heeft!! oh gruwel , ik op mijn dooie gemak mij heb kunnen wassen en aankleden, en naar beneden te komen.
Mijn dag begint dan beter en de dag van het rest van het gezin ook, geloof me ik ben geen pretje 's ochtends en al helemaal niet voor 8 uur. En mijn kinderen gaan niet gestrest en niet opgefokt naar school.