28 en 29 mei voorjaarsfair, kom je ook? meld je aan op: tuttemerull@me.com

Tweet
Het hele twitteren is nog niet aan mij besteedt, ik snap het niet zoals ik al eens schreef.
Maar ja iedereen twittert en als zelfs de Elsevier me nu laat weten dat ik toch echt moet gaan twitteren dat dat DE manier is tegenwoordig en dat bedrijven via twitter contact onderhouden met hun klanten, zelfstandigen er opdrachten door binnenhalen denk ik hmmm misschien moet ik ook maar aan de twitter.
Dus ben ik eens een kijkje gaan nemen.
Heb zelfs een twitter profiel aangemaakt en ik ben nu dus gewoon aanwezig op het twitter netwerk, alleen weet ik nog helemaal niet hoe of wat dus schrik niet , mijn twitter gebeuren is nog heel summier en kaal en saai.
Ik lees ook in de Elsevier dat het bedrijf Twitter nog geen cent verdiend heeft alleen maar geïnvesteerd maar nu al op 15 miljard euro wordt geschat. Waarom heb ik dit niet bedacht?

Hele bekende mensen vind je er ook: Obama, Demi Moore, Britney Spears, Paul de Leeuw, Oprah, Marco Borsato om maar even wat namen te noemen , die snappen hoe je moet twitteren....
Nou ja zeg,  als Paris Hilton het snapt waarom snap ik het dan niet? Ik bedoel maar ik heb toch net iets meer hersencellen mag ik hopen dan Paris, alhoewel ik lees dat ze er vaak iemand voor in dienst hebben die dan de tweets plaatst . Misschien moet ik dan iemand inhuren die voor me gaat twitteren net als die beroemdheden, Laura nog een baantje nodig?
8 miljoen mensen twitteren, 8 miljoen dat is niet niks.

In ieder geval heb ik haar gelukkig en zij weet er alles vanaf en heeft er zelfs al een blogje met gebruiksaanwijzing aan gewijd nu moet ik het alleen nog even snappen natuurlijk.
Hier vind je me: @ilsevdmeerakker
Vind me aub want ik vind niemand .... hoe werkt dit my god.